Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen okos telefont vegyek...

Milyen okos telefont vegyek 40 ezer allat?

Figyelt kérdés
Androidosra gondoltam és erős aksija legyen bírjon ki legalább 2-3 napig
2012. márc. 26. 15:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Sony live with walkman.
2012. márc. 26. 15:48
 2/13 anonim ***** válasza:
Készenlétben bír 3 napot, tartós használatban naponta, esetleg napközben is tölteni kell, mint bármely okostelefont. Más telefont ne is nézegess, csak a Live èri meg hosszútávon az árát 40.000 alatt.
2012. márc. 26. 15:55
 3/13 anonim ***** válasza:

Inkább Xperia Mini t vegyél 40 ért.

Yupiter

2012. márc. 26. 16:20
 4/13 anonim ***** válasza:
Megindokolnád, miért kellene Mini-t vennie Live helyett?
2012. márc. 26. 17:27
 5/13 anonim ***** válasza:
Nem értem én sem. Nem tud többet a Mini, nincs előlapi kamerája, b*zis és még drágább is.
2012. márc. 26. 17:49
 6/13 anonim ***** válasza:

SE Live with Walkman, már csak a valamelyest nagyobb kijelző miatt is. Belsőre egyformák mint két tojás :D

Ja és 40 alatt hiába keresel mást, jobbat nem találsz garantálom. Mondom ezt mint tulaj, fél éve nyúzok egy ilyet, és hát kis túlzással tökéletes, legalábbis nekem. A 2 magos cuccok nemtom kinek kellenek, de ez vastagon elég jelenleg mindenre, és elég is lesz 2 évig biztosan.

Ja, és 2-3 napos üzemidőről ne is álmodj, a ma kapható ÖSSZES okostelefon rendes használat mellet 1 nap alatt lemerül, ha meg még sokat játszol/böngészel rajta 1 nap is necces. Erre készülj fel.

2012. márc. 26. 21:28
 7/13 anonim ***** válasza:
Nem minden okostelefon merül le egy nap alatt. Nokia E72 2-3 napig is bírja.
2012. márc. 27. 06:38
 8/13 anonim ***** válasza:

Azért Mini, mert van Led háttérvilágítása, ellenben a Live al. Engem zavar a TFT kijelző. +jobb fülest kapsz a Mini hez. Nem vitatkozunk, kipróbáltam. A Live fülese elég fos, ráadásul Walkman mobil, szóval nem értem mért kapott ilyen fülest.

"Nagyobb a Live"

0,5 cm a különbség papa!

Yupiter

2012. márc. 27. 13:31
 9/13 anonim ***** válasza:
Hogy ne lenne a Mininek előlapi kamerája?
2012. márc. 27. 16:44
 10/13 anonim ***** válasza:
Nincs neki :D Csak a Mini Pro-nak van.
2012. márc. 27. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!