Milyen okos telefont vegyek 40 ezer allat?
Inkább Xperia Mini t vegyél 40 ért.
Yupiter
SE Live with Walkman, már csak a valamelyest nagyobb kijelző miatt is. Belsőre egyformák mint két tojás :D
Ja és 40 alatt hiába keresel mást, jobbat nem találsz garantálom. Mondom ezt mint tulaj, fél éve nyúzok egy ilyet, és hát kis túlzással tökéletes, legalábbis nekem. A 2 magos cuccok nemtom kinek kellenek, de ez vastagon elég jelenleg mindenre, és elég is lesz 2 évig biztosan.
Ja, és 2-3 napos üzemidőről ne is álmodj, a ma kapható ÖSSZES okostelefon rendes használat mellet 1 nap alatt lemerül, ha meg még sokat játszol/böngészel rajta 1 nap is necces. Erre készülj fel.
Azért Mini, mert van Led háttérvilágítása, ellenben a Live al. Engem zavar a TFT kijelző. +jobb fülest kapsz a Mini hez. Nem vitatkozunk, kipróbáltam. A Live fülese elég fos, ráadásul Walkman mobil, szóval nem értem mért kapott ilyen fülest.
"Nagyobb a Live"
0,5 cm a különbség papa!
Yupiter
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!