Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » HTC One V-ről vélemények?...

HTC One V-ről vélemények? Miért nincs előlapi kamerája, mikor már egy kis Galaxy Mininek is van?

Figyelt kérdés

Hasonló árba(80000ft, nem Media Marktos 99900)van valami jobb?

Miért nincs előlapi kamerája?

FM rádió van benne?

2012. ápr. 27. 17:45
 1/2 anonim ***** válasza:
valaki tesz bele valaki nem. szerintem sok értelme nincs, legalábbis kevés embert ismerek, aki rendszeresen használja vagy a szolgáltatós videótelefonálost, vagy a skype-ot pl. fm rádió van benne, és hát ebben az árkategóriában biztos van jobb, de 1-2 kivétellel teljesen mind1 mit veszel, mert ha van is másik, amelyik jobb, nem olyan sokkal.
2012. ápr. 27. 17:48
 2/2 anonim ***** válasza:
Rádió szerintem alap. Az előlapi kamera gyártó függő. Gondolom nem olyan árkategóriába szánták, hogy minden legyen benne. Az előlapi kamera szerintem mindegy. Nincs annyi embernek, hogy rendszeresen használja, és szerintem anno volt nagyon jó dolog, de ritkaságnak számított. Sajnos mára már nem az, és nem is használják az emberek. Régen jó ötletnek tűnt, de nem lett népszerűbb a telefonálásnál. Egyszer majd talán, de akkor sem fogják sokan használni szerintem. Arc S-t nézz.. talán jobb, nem tudom, hogy van-e benne előlapi kamera, most lusta vagyok google-t használni..
2012. ápr. 27. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!