Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » HTC chacha vélemények?

HTC chacha vélemények?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 23. 17:24
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem vagyok oda az ilyen telokért de azért mondom amit tudok

800 mhz proci ami jól teljesit de vannak dolgok amihez kevés

Különlegesség az alján található facebook gomb kockaknal

2012. ápr. 23. 17:36
 2/5 A kérdező kommentje:
nekem facebookom sincs, telefonálni kell, meg normálisan sms-t írni, nem képernyőn. na meg ne merüljön le naponta 6x. tehát legyen megbízható, és kész.
2012. ápr. 23. 17:37
 3/5 anonim ***** válasza:

Bocs úgy értem kockáknak

Kamera 5mp

Android 2.3 de egy kicsit át lett tervezve a képernyőhöz

Ami amúgy 2.6 incs

Ez a telefon szerintem facebook kockáknak készült (de csak szerintem)

2012. ápr. 23. 17:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Amúgy megbízható telefon a készenleti idejéről sajna nem tudok
2012. ápr. 23. 17:40
 5/5 anonim ***** válasza:

Social Communication családba tartozik ez a HTC darab is: SMS, MMS, Twitter, Facebook, stb.

Habár eredetileg facbook mobilnak készült a dedikált FB gomb miatt, egyéb csevegős dolgokra is tökéletes.

A landscape kijelző miatt kicsit megbuherálták a Sense felületet, de azt szinte alig kell használni, ugyanis vannak dedikált navigációs gombok is a qwerty-n, és itt a lényeg.

Mindenhol azt olvastam, hogy kib@szott jól találták el a kiosztást, az osztásközöket és a gombok méretét, olyannyira, hogy egyes BB modelleket is leköröz az írási élményben.

A Vas nem túl erős, ami a szívét szolgáltatja, de ha üzenetekre és telefonálásra kell, arra tökéletes lesz.

Az a derékban megtört ház design még mindig megtalálható, mint a legtöb korai htc modellen, de emiatt nagyon kellemes és kényelmes tartani, amíg gépel az ember.

Illetve itt van az, hogy android op.rendszer fut rajta, hasznos alkalmazások ezreivel a marketen...illetve százezreivel.

Az androidos candybar kialakítású full qwerty-sek között szerintem jelenleg a cha-cha a legjobb.

De ha nem szereted a facebookot, akkor feketét vegyél, ne fehéret. :D

Akkus üzemidő átlagos.Hasonló lesz, mint a wildfire S-nél. Ott a proci pörög lassabban, de nagyobb a kijelző, itt fordítva, feljebb húzott processzor és kisebb kijelző, kb ugyanannyit fog menni.

Harcore használat mellett 5-6 óra alatt lemegy 0-ra 100-ról, közepes használattal 1.5-2 nap, ha keveset használod talán 2.5-3 nap, de akkor szinte hozzá sem szabad nyúlni.

Picivel talán jobb az átlagosnál az üzemidő.

2012. ápr. 23. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!