Elvittem a telefonom ( xperia x10 ) android frissítésre. Azt vettem észre hogy fényképeket tudok két ujjal m nagyítani . Azelőtt nem tudtam. Mivel úgy tudtam nem képes multi touchra a telefonom. Android frissítés járhat ennek megjöttével?
Most gyakorlatilag személyesen tapasztaltad a jelenséget, és mégis megkérdezed, hogy lehetséges? Azt hiszed álmodtál eddig, vagy csak képzelődtél?
Igen lehetséges!
Ezek szerint úgy írták rá a szoftvert, hogy jobban kihasználja a kijelző tulajdonságait.
Hülyeség, hogy a rezisztív csak egy pontot érzékel! Van rezisztív érintőképernyő, ami képes multitouch-ra.
A 2.2-nél kisebb verziósuzámú Android oprendszerek nem képesek multitoch-ra. Ha a maga a képernyő képes rá, akkor a szoftverfrissítés valóban megoldja a problémát.
Az egyetlen bökkenő, hogy az xperia x10-re a legfrissebb hivatalos szoftver 2.1-es verziószámú, azaz nem képes multitouch-ra. (Lehet, hogy a Sony Ericssonnál módosították egy kicsit a rndszert, akkor én tévedtem)
ma 20:49
Mondj már olyan készüléket amiben multitouch képes rezisztív kijelző van... Felettébb kíváncsi lennék rá!
Tablet PC, 7 col rezisztív multitouch, GPS, WIFI, Bluetooth, külső 3g modul támogatás, ANDROID 2.3
Cikkszám: 99tapc00010
Gyártó
Bővíthetőség Micro SD, 32GB-ig
Chip Rochchip 2918
Érintőképernyő Igen
Érzékelés típusa rezisztív
Gyorsulás érzékelő Igen
Hálózati funkciók 802.11b/g
HDMI kimenet Nem
Kapacitás 2000 mAh
Kijelző 7 col TFT
SD memóriakártya Igen
7" rezisztív multitouch érintőkijelző, 800x480 felbontás, Rockchip 2918 Dual core 1,2GHz, 512DDR3 RAM, Android 2.3, WIFI 802.11b/g, külső 3G modul támogatása, 4gb belső tárhely, bővíthető 32GB-ra micro SD használatával, 3000mAh beépített akkumulátor, mely nem kivehető
Itt megtalálod, de ilyenek tucatjával vannak:
3-as vagyok, utánanéztem, meghajlok az előző lőtt. Méghog ynem képes, igazán a rezisztív sok szempontból többet tud, például pontos vonalak, alakzatok rajzolása, akit érdekel ezt nézze meg, 2009-es, de minden benne van:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!