Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy frissítsem az Android...

...:::DaViD:::... kérdése:

Hogy frissítsem az Android operációs rendszert a samsung galaxy gio gt-s5660-on? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Jelenleg 2.3.3-as android van rajta. A beállításoknál a telefon névjegyénél rámentem a szoftver frissítésére és keresi is a frissitéseket, de nem talál eggyet se.

2012. ápr. 9. 21:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
38%

Ez nyilván azért van, mert nincs rá elérhető frissítés, és gondolom a konstrukcióból ítélve már nem is lesz.Ne gondold, hogy ez is meg fogja kapni az ICS-t, vagy valami ilyesmit.

Gyenge hardver, örülj, hogy egyáltalán a kis dióhoz ez is járt korából fakadóan, hogy legalább el tudják adni, más még ennyire sem volt szerencsés.

2012. ápr. 9. 21:43
 2/12 anonim ***** válasza:
60%
Hát ha ott nem talál akkor nincs. De nem tudom mire gondoltál amikor ezt az elavult telefont megvetted. Ahogy írták, android 4-et ne várj rá, örülhetsz ha 2.3.4-et kiad rá a Samsung, ami azóta, hogy nyeregben van úgy ahogy van lexarja az olcsóbb telefonjai támogatását...
2012. ápr. 9. 23:01
 3/12 anonim ***** válasza:
ugyanez a probllémám, vidd be samsung boltba, ingyen megcsinálják.
2012. ápr. 10. 07:38
 4/12 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat
2012. ápr. 10. 13:11
 5/12 anonim válasza:
Nem tudom miért kell ilyen gorombán piszkálni, nem tud mindenki százezres telókat megengedni magának... Amúgy meg a Gio egy teljesen jó kis teló, eddig egyedül a GTA nem ment rajta... amúgy minden rendben van vele :)
2012. júl. 3. 18:17
 6/12 anonim ***** válasza:

Ugyanebben az árban kapható a se live vagy olcsóbban ma már a huawei y200.

Csak éppen egyesek a galaxy névnél nem látnak tovàbb...

2012. júl. 3. 18:22
 7/12 anonim válasza:
üdv! nekem is giom van és ugyanezt írta ki hogy nincs frissítés. de kiderült hogy van úgy tudod hogy telepíted a gépre a kiest és ott csatlakoztatod az usbhez miközbe meg van nyitva a kies és kijön hogy van elérhető frissítés és frissíted és kész. 2.3.6 a legújjabb. és nagyon jó telefon:)
2013. júl. 8. 13:01
 8/12 anonim ***** válasza:

nagyon jó telefon...

lassan 3 éves konstrukció armv6 procival stb.

te se láttál galaxy-n kívül mást...

2013. júl. 8. 13:45
 9/12 Pandika_ válasza:

Így tudod frissíteni:

1. Kies program telepítése a számítógépedre.

2. Ha nem ismeri fel a telefonodat a program, akkor állítsd be a Windowsban az illesztőprogramok automatikus telepítését! Start\Eszközök és nyomtatók, majd a számítógép nevére jobb gombbal kattintani és kiválasztani az Eszköztelepítés beállításait. Utána az "Igen, végezze el automatikusan (ajánlott)" lehetőséget választani.

3. Samsung Andorid USB Driver for Windows drivert telepíteni. Letölthető a [link] oldalról. AZt fogja írni, hogy telepítve van már, nem baj. Telepítse újra.

4. A Kies program indítása. A telefon USB-n keresztüli csatlakoztatása a szgéphez.

5. Driver automatikusan frissül. Majd a mobilod frissítése automatikusan elindul.

6. Néhány perc alatt elkészül a telefon frissülése. Újraindulás után használható a telefon.

7. Nekem frissítés után ki kellett kapcsolnom a telefont és újra bekapcsolni, mert a telepített applikációk frissítés után nem futottak hibátlanul.

Sok sikert!

2013. nov. 3. 20:27
 10/12 A kérdező kommentje:
Még akkor vettem ezt a telefont, mikor megjelent. Akkor elég jó telefon volt és azóta nem vettem másikat.
2013. nov. 4. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!