...:::DaViD:::... kérdése:
Hogy frissítsem az Android operációs rendszert a samsung galaxy gio gt-s5660-on? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Jelenleg 2.3.3-as android van rajta. A beállításoknál a telefon névjegyénél rámentem a szoftver frissítésére és keresi is a frissitéseket, de nem talál eggyet se.2012. ápr. 9. 21:39
11/12 anonim válasza:
"lassan 3 éves konstrukció"
De jót nevettem ezen így reggel! :D Jobb mint a kabaré, komolyan!
Attól, hogy valami 3 éves konstrukció, már sz@r, szemét és ki kell dobni?!
Sajnállak, hogy ilyen divatmajom vagy, hogy havonta kell másik 200.000Ft-os telefon, mert ami már nem a legújabb, az elavult! Közben meg egy panel lyukban laksz és jársz az öreg Suzukiddal, mert arra már nem futja...
Nekem megfelel tökéletesen egy 3 éves telefon is. Mert nem villogni akarok vele, hanem telefonálni.
12/12 anonim válasza:
telefonálni egy x8 is jó, esetleg Galaxy spica
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!