Tudtok olyan alkalmazásokat amik csak android 2.3 futnak?
Első:
Majd nézz körül a marketen (google play) és utána nem írsz többet hülyeségeket...
Pl. s2e.
Főzött romhoz gyártott segédprogramnak még jó, hogy az az op.rendszer kell, ami a főzött rom alapját adja. :D
Nem hiszem, hogy a kérdező a rootolt telefonjához segédprogramokat keresgetni, akkor nilván nem itt tette volna fel a kérdését, hanem az XDA-n.
"Főzött romhoz gyártott segédprogramnak még jó, hogy az az op.rendszer kell, ami a főzött rom alapját adja. :D
Nem hiszem, hogy a kérdező a rootolt telefonjához segédprogramokat keresgetni, akkor nilván nem itt tette volna fel a kérdését, hanem az XDA-n."
Miért a cyanogenmod az csak 2.3-as lehet? Van belőle 2.2
Az meg, hogy nyilván nem itt tette volna fel a kérdést, hanem az XDA-n...
Új lehetsz még itt...
Ja és van olyan app aminek 2.3 kell, találkoztam már ilyennel. Nevet most nem tudok mondani, a webes market böngészése közben láttam már többet is.
Sőt, lefogadom, hogy hamarosan jönnek az ICS only appok is, amik támaszkodnak az ICS-ben lévő grafikus felület gyorsításra többek között.
Sokáig nem kellett várni olyanra aminek a minimum az android 4...
Csomó van olyan is aminek 2.3 a mimimum, de böngészés közben ezt találtam nemrég...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!