Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » ZTE Skate vagy Samsun Galaxy...

ZTE Skate vagy Samsun Galaxy Ace? SURGOS!

Figyelt kérdés

Sziasztok, segitseget kernek toletek ebben a kerdesben. inkabb olyanok irjanak akik hasznaljak ez valamelyik telot.

en mar osszehasonlitottam oket itt [link]

en skate-t szeretnek, ellen szol a lassu wifi es az aksi, meg hat a marka neve.

2012. ápr. 15. 23:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Mindkét telefon hulladék, SE Live vagy Xperia Mini.
2012. ápr. 16. 16:47
 12/19 A kérdező kommentje:
A sony soha nem tetszet. nem tetszet soha a menuje, most meg minden ceg egy standard alakot add az okos telefonoknak, a sonynak meg erdekes alakjai vannak amik nem jonnek be. lehet nagyon jo telo, de ha nem tetszik akkor nekem nem er semmit.
2012. ápr. 16. 18:40
 13/19 A kérdező kommentje:
akkor mar inkabb htc wildfire s.... habar nem szerettem volna 3,5" ala menni.
2012. ápr. 16. 18:43
 14/19 anonim ***** válasza:

Azt a menüt marketröl olyanra cseréled amire akarod...

Vegyél akkor htc-t, ha mindenképp elavultat akarsz hardveresen.

2012. ápr. 16. 19:02
 15/19 anonim ***** válasza:
30-40 ezres telefont részletre?? Ha nincs pénzed, ne vegyél telefont...
2012. ápr. 16. 19:06
 16/19 A kérdező kommentje:

ha elofizetesem van egy telefonos cegnel es vehetek uj telot ugy h havonta fizetek 3-4 ezret egy even at, akkor miert is ne vegyek. mind1 a kerdesem ugysem ez volt.

koszonom a valaszokat, at fogom gondolni a sony-s storyt.

2012. ápr. 16. 22:30
 17/19 anonim ***** válasza:

"A sony soha nem tetszet. nem tetszet soha a menuje, most meg minden ceg egy standard alakot add az okos telefonoknak, a sonynak meg erdekes alakjai vannak amik nem jonnek be. lehet nagyon jo telo, de ha nem tetszik akkor nekem nem er semmit."

Mondjuk előbb ismerd meg az androidot, akkor ilyet nem írnál.

A sony ad egy kezelőfelületet ami azért annyira nem rossz, de azért ezek a telók, már nem a régi nyomógombos telók világa.

Nem tetszik? Nagy ügy...

Ott a Market (Google play) és van fent ott, kb. többszáz launcher (kezelőfelület) és azt teszed rá helyette amit akarsz. (Van pl. 3D is, pl. az spb shell), de a lényeg, hogy ez alapján, hogy milyen a gyári kezelőfelület meg a menü, nem szabad okostelefont venni...

A másik, hogy a Live-ra hamarosan jön az android 4, ami a többi hasonló árkategóriás telefonra kizárt.

Abban benne lesz a hivatalos kezelőfelület is a sony-é mellett, mivel google előírás, hogy benne kell lennie az android hivatalos launcherének is az esetleges sony kezelőfelület mellett...

Akkor meg már alapból választhatsz, hogy melyik.

(Kb. 2-3 hét múlva kijön a live-ra az ICS android 4).

2012. ápr. 17. 01:39
 18/19 A kérdező kommentje:

koszi szepen a valaszt.

lehet h le fogtok bunkozni, de ra nezek erre a telefonra es nem tetszik hiaba mostmar tudom h ez a legjobb ebben az arban. nem tudom, lehet megszoknam, de most nagyon csunyanak latom.

van akinek nem szamita kinezete egy telonak, csak a teljesitmenye, van akinek mind2.

2012. ápr. 17. 19:07
 19/19 anonim ***** válasza:

Há tlebunkózni nem foglak, de mondjál már valamit, hogy mi a live-on annyira csunya?

Nem úgy néz ki, mint egy téglalap? Mint pl. az iphone? amiről a samsung kopintotta a telójait?

A Se-nál legalább vannak formatervezők is, nem úgy mint a Samsungnál, ahol gyakorlatilag első ránézésre alig lehet megmondani, hogy melyik telefon melyik samsung és melyik évből való...

Mondjuk, ha előfizetéssel vennéd és gondolom vannak kedvezmények is, akkor inkább a Live helyett az Xperia Ray-t ajánlanám:

[link]

domino csomagban is most csak 50000 ft, de az általád nézett telefonoknak még jobban odab@sz, mint a Live...

2012. ápr. 18. 00:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!