Zte skate, vagy galaxy ace?
Mért bízol meg a Samsungba? Mit tettek? ZTE Blade lazán veri az Ace t.
De inkábe SE Live t vegyél. HD kamera, Armv7 processzor, Adreno 205 gyorsító, ICS stb...
Yupiter
+1 Yupiter válaszára, SE Live-nál esetleg 4k-val drágábban van Xperia Mini, kb ugyanolyan erős.
Skate és Ace is ugyanolyan szar.
Ja köszi. Figyelmetlen voltam és Skate helyett Blade t írtam. De a Blade is veri az Ace t. Igaz hardverileg ugyanaz, de a kijelző nagyon a Blade mellett szól. Kicsit még a felsőkategóriás telefonokat is megszorongatja.
Yupiter
Yupiter, megint az előtted szóló vagyok.
A ZTE Blade és a Samsung Galaxy Ace procija valóban ugyanaz az MSM7227-es Qualcomm, de a Bladeben ez 600 MHz-en, míg az Ace-ben 800-on fut.
Na most, az is igaz, hogy a Bladenek 800x480 pixel felbontású kijelzője van, de egy ekkora képernyőre felesleges. Igazából csak olyan szempontból érdekes, hogy jobban igénybe veszi a hardvert, ezáltal lassul a telefon. Nem mellesleg a Blade kijelzőjének színei elég élet nélküliek. Amit fel tudok hozni mellé, az a nagy betekintési szög, de arra az Ace sem panaszkodhat. Dióhéjban ennyit tudok elmondani ... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!