Molnár ben kérdése:
ZTE skate vagy samsung galaxy ace vagy más telefonok?
Figyelt kérdés
Szerintetek milyen telót vegyek nem túl drágán!2012. febr. 24. 19:57
1/10 anonim válasza:
ace-t semmiképp sem én SE Live with Walkmant vagy SE Xperia minit vennék ebben a kategóriában
2/10 anonim válasza:
Nem tudom ezek mennyibe kerülnek, de azt tudom, hogy mindkettő szar.
Ami érdemes olcsó kategóriában:
Xperia Mini/Neo/Ray/live, Motorola Defy, HTC Desire, stb.
3/10 anonim válasza:
az a ZTE se rossz, ha nem akarsz "nyomorogni" kis képernyőnél.
5/10 A kérdező kommentje:
köszi ég nem tudom
2012. febr. 25. 11:29
6/10 anonim válasza:
ZTE Skate és Galaxy Ace-ben is ARMv6-os processzor van, ami már régi, gyenge.
Olyan, mint pl. a Pentium 4.
ARMv7 meg a legújabb, legjobb, mondjuk mint az i3/i5/i7 Ivy Bridge.
Tehát még ha az órajel (MHz) nagyobb is, akkor is gyengébb, sokkal.
És a legolcsóbb ARMv7-es telefon az Xperia Mini, utána meg Neo és egyéb Xperiak, mást nem érdemes venni
7/10 anonim válasza:
Azért sántít a hasonlat egy kicsit. Az ARMv6-ot inkább a P3-hoz hasonlítanám, mert teljesítményében is nagyjából ott van. Az egymagos A8 magok vannak kb a P4 szintjén, az A9-es kétmagosok az elmúlt pár év kétmagos procijaihoz lehetne hasonlítani, az új 4 magos A15-ös procikat pedig a Core szériához. A vége persze túlzás, de a P3-P4 hasonlat ebben az esetben reális, mivel multimédiás képességeikben nagyjából ugyanott vannak.
8/10 anonim válasza:
Előző:
egyértelmű, hogy még gyengébbek, mint ezek az asztali procik, a hasonlatom csak arra vonatkozott, hogy az ARMv6 egy elég gyenge, öregecske proci, míg az ARMv7 egy modern, jóval erősebb.
9/10 anonim válasza:
Én arra céloztam, hogy ARMv7 és ARMv7 között is van különbség, sőt, egy A8 és egy A15 között szerintem még nagyobb, mint egy ARM11 (ARMv6) és egy A8 között.
10/10 anonim válasza:
Az már megint más kérdés, de a kérdező csak ARMv6-os telefonok után érdeklődött, annál bármelyik v7-es teló jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!