Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Zte skate, vagy galaxy ace?

Aaaasssd kérdése:

Zte skate, vagy galaxy ace?

Figyelt kérdés
a zte skate akadozik ha netezek rajt? vagy mennyire lassú? mennyire rosszabb mint az ace? elmennek rajta az újabb játékok? és ha elmennek akadozik, vagy befagy?
2012. márc. 28. 20:27
1 2
 11/14 Kurbi20 válasza:
az ace és a skate közül a skate jobb! nem az a kèrdés, hogy mennyivel jobban akad, hanem az, hogy mennyire kevésbé! nekem az van és hibátlan semmit nem akad! az uncsitesómnak ace van, és északon él, erre az ace belerakja a térképen a Balatonba! a skate a tuti!
2012. ápr. 8. 18:59
 12/14 anonim ***** válasza:

Igazából jók a ZTE telefonok, csak kínai voltukból fakadóan van amelyikkel évekig nincs semmi gond, van ami két nap után megadja magát. Ismerősömnek Skate-je van, és meghalt 3 hét használat után a hangszórója. Haveromnak meg teljesen rendben van a Skate-je, szóval ...

Egyébként nekem Ace-em van és ez is teljesen rendben van, egy normál tudású okostelefonról beszélünk mindkét esetben.

2012. ápr. 8. 20:06
 13/14 anonim ***** válasza:

Előző:

nem azért szarozzák az emberek, mert hamar meghal, hanem mert szar.

Gyenge hardver, amivel nincs gond, ha 30-35k-ért adják, annál drágábban már túlárazott->szar.

Ace-cel ugyanez a helyzet.

2012. ápr. 8. 21:24
 14/14 A kérdező kommentje:
vettem egy zte skate-et, tökéletesen működik, nem akad meg be sem fagy. köszönöm!:)
2012. ápr. 12. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!