Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik a jobb a ZTE Skate...

Melyik a jobb a ZTE Skate vagy a Samsung galaxy ace?

Figyelt kérdés
Indokoljátok válaszaitokat

2012. ápr. 9. 19:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Eléggé 1 szinten vannak. A Skate-ben a kijelzőméret az előny, az Ace-ben a szebb képet készítő kamera.
2012. ápr. 9. 19:39
 2/7 anonim ***** válasza:
A kettő közül kicsivel talán jobb a Skate, de én inkább egy SE Live with Walkman-t vagy Xperia Mini-t vennék, mert szerintem sokkal jobbak.
2012. ápr. 9. 19:44
 3/7 A kérdező kommentje:
és melyik a gyorsabb?
2012. ápr. 9. 20:50
 4/7 anonim ***** válasza:

Itt ne használd azt a szót, hogy gyorsabb, esetleg kevésbé lassabb.

Mindkettő ugyanannyira szörnyű kb.

2012. ápr. 9. 22:23
 5/7 anonim válasza:

Hugomnak Ace van, nekem Skate.

Mindkettőnknek jó, ami van, mert mindkettőnk arra vette, amire neki kellett. Nekem nagy kijelzős kellett, neki meg valami lányos (fehér), de jó 50 alatt.

2012. ápr. 26. 09:28
 6/7 anonim válasza:
Apropó Skate néha beakad, ha nem lenne a task managerem, amivel folyton killelek minden appot, hamar beszaggatna, de amugy Assassins Creedet, Angry birds-öt, kb mindent visz gond nélkül, csak ne fusson semmi a háttérben :)
2012. ápr. 26. 09:29
 7/7 anonim ***** válasza:

Előző:

ez a "kb minden" hatalmas túlzás.

Kb minden ingyenes Market-es játékot, ez így már talán igaz, de ha egy komoly játékról lenne szó rögtön meghalna.

Mellesleg amit a Skate visz azt minden más telefon is, szóval nem nagy szám.

2012. ápr. 27. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!