Ha telefonom böngészőjébe (pl. : Opera) beírom, hogy www.facebook.com, akkor automatikusan, az m. facebook-ot hozza be! Miért? Többi lenn
én a "rendeset" (www.facebook.com) szeretném használni, nem a "mobil verziót", ez valahogy meg lehet oldani?
(Samsung Galaxy s )
A böngésző beállításait nézd meg. Megjelenítésnél át kell állítani telóról asztali gép nézetbe.
Amúgy a facén elég alulra is rámenni a magyar szgép nézetre (v desktop v vmi ilyesmit ír ki)
Nem lehet mobilon normál asztali számítógépes fb-t használni...
Vagy használod a gyártó által előre telepített klienst vagy a 0. illetve m.facebbok oldalt.
Nincs más.
Köszönöm a hasznos információkat!
Sajnos, én nem találtam meg egyik lehetőségét se annak, hogy át állítsam, esetleg valaki ,nem tudná leírni, hogy pontosabban hogyan is kell?...ha a 3 vízszintes vonalra megyek bal fenn, akkor legalul nekem az van, hogy account, és help center..:(
A böngészővel belépsz a facebookra (nem fb alkalmazással!!), majd megnyomod azt a bal jelet és legalul ezt kéne lásd: [link]
Ha nem, akkor lövésem sincs, hogy mi lehet... Régen az opera miniben volt a beállításoknál a haladó menün belül egy lehetőség, ahol át tudtad állítani asztali nézetbe, de most letöltöttem és nincs fent (pedig akartam screenshotot csinálni róla). A gyári böngészőmet hiába mutatom, mert custom romról van szó és ennek az alap böngészőjében Android, Iphone, Ipad, Internet Explorer 6 stb beállítások vannak
Nagyon szépen köszönöm a segítséged! Sikerült beállítanom!- példát vehetne rólad egy két válaszoló! ;)
üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!