IPhone 3G vagy iPod touch?
Figyelt kérdés
érveket és ellenérveket szeretnék. Oké egyikkel lehet telefonálni másikkal nem. Inkább a zene, wifi, videó lejátszás érdekelne. Tapasztalatok? Net előfizetés lényeg? (én nem igényelném) Köszönöm előre is!2009. jún. 19. 00:01
1/7 anonim válasza:
a kettő nem ugyonarra való! :) De ezt te is tudod.. akkor meg miért kérdezed?
"Inkább a zene, wifi, videó lejátszás érdekelne."
Egyértelmű hogy az ipod tuch-al jössz ki anyagilag jobban..
de ha kell mellé 3G net meg telefonálás akkor ájfón!
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen akkor iPodom lesz :) Mobilom van telefonálás nem lényeg.. ^^
2009. jún. 19. 10:51
3/7 anonim válasza:
én is ezen tűnődtem és arra jutottam h ipod.Azóta meg is van és nagyon fasza a wifi kibbbaszott jó :D
4/7 A kérdező kommentje:
(: örülök h bejött
2009. aug. 13. 22:45
5/7 anonim válasza:
jja..én is szeretem :) nekem a 8 gigás van, a koliban éjfélig netezte vele...amíg le nem kódolták :D namindegy azért persze másban is nagyon szuper :D
6/7 anonim válasza:
sztem iphone 3g mert tud telefonálni csak kár hogy nincs ios 4.2.1-őn menűháttér :(
7/7 anonim válasza:
Nekem is ipod touch om van kurv jò ;D azért nem iphone mert ha az iphone elveszik akkor a "mobilod is " és az " ipodod is" .hacsak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!