Ipod touch 4g vagy vmi vele 1 árban levő teló?
Figyelt kérdés
Mit vegyek? Itouch 8Gb, 4g-t, vagy valami vele egyárban lévő, ugyanannyit tudó telefont? Mit ajánlanátok? (Telók "nevét" is írjátok le lécci) A tapasztalatokat is kérnék! A telefonálás is egy szempont.2011. nov. 9. 18:26
1/3 anonim válasza:
Ha a telefonálás is szempont minek akarsz Ipod Touchot?
Amúgy ha nem telefonálsz sokat,akkor szerintem Ipodot vegyél,nekem is az van és imádom:) Viszont mindenféleképpen kell neki egy tok mert a hátulja iszonyatosan karcolódik....
2/3 Nyúlós lónyál válasza:
Én inkább egy okostelefont ajánlanék az árkategóriájában. Nem sok értelmét látom ezeknek a kütyüknek. Egy jó okostelefon ma már all in one funkciós, vagyis minden egyben. MP3 lejátszó, fényképezőgép, internet, navigáció és még telefonálásra is alkalmas. Egyetlen készülékben ott van szinte minden.
3/3 anonim válasza:
iPod touch 4g iOS 5 el <-- ezt vedd meg nagyon profi nekem àprilis òta van csak 64gb-os !
Ha okos vagy ezt veszed !
Sokat tud!
Sok új progi !
Retina kijelző!!!!
HD kamera !
Legjobb wifi !!
Verseny másokkal (game center)pl.:bia2 ..
Sok sikert a döntéshez ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!