Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » SonyEricsson Xperia PLAY! Más...

SonyEricsson Xperia PLAY! Más is tapasztalt bosszantó hibákat?

Figyelt kérdés

Ha igen oszd meg itt vagy a facebookon a következő link alatt található albumban.

[link]

2012. ápr. 13. 14:35
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Úgy legyen!

Nagyobb örömöd sose legyen...

2012. ápr. 24. 01:31
 12/20 A kérdező kommentje:
nem értem a ezt a negatív hozzáállást. Leírtam és képekkel erősítettem meg a problémáimat. Hogy ebből hogy következik az hogy én vagyok az okos és mindenki hülye, nem tudom. Megkérdeztem másnak is van e ilyen problémája és slussz. Te meg itt személyeskedsz... örülök, hogy neked szerencséd van a sonyval, de, hogy én még egyszer nem veszek az is biztos. És akkor itt le is zárhatjuk.
2012. ápr. 25. 03:18
 13/20 anonim ***** válasza:

Én meg leírtam és a többiek is, hogy ez a task killer hibája szinte 100%-ban.

Ha utána is jelentkezik miután leszedted akkor szépen csinálsz egy szoftverjavítást a pc companionnal.

Nekem meg ne mond, hogy ezt a kérdést nem azért tetted fel, hogy fikázd a play-t...

Első válaszban leírtam a task killert, gyönyörűen le lett pontozva és még te kaptad fel a vizet, hogy miért írok marhaságot...

Másik, hogy átnéztem a seria.hu fórumát és a mobilarena főrumot is, sehol nem láttam ilyen gondot. Aztán ebből olyan következtetést vonsz le amit akarsz.

De szerintem ezt a kérdést inkább ott tedd fel.

2012. ápr. 25. 12:24
 14/20 A kérdező kommentje:
azért tettem fel, hogy másnak is van e ilyen gondja, aki normálisan leírja a megoldást, nem mint egy gyökér. Nincs task killer és a legújabb frissítés ketyeg rajta. A megoldás már megvan a sonytól, kifogtam egy gyári hibás készüléket. Ennyi. Amúgy meg kulázom és jogosan. Dugulj el
2012. ápr. 26. 03:01
 15/20 anonim ***** válasza:

"A megoldás már megvan a sonytól, kifogtam egy gyári hibás készüléket. "

Sose hallottam ilyen gyári hibáról.

Ez tipikusan szoftver hiba, amit a task killer okozott...

2012. máj. 4. 01:59
 16/20 A kérdező kommentje:
Ilyen értetlen embereket még nem b@sztam. Nincs már rajta task killer. Hányszor mondjam már? A sony megírta levélben, vigyem vissza, garanciálisan kicserélik, mert valószínű gyári hibás. Bevizsgálják és utána csere. Hogy lehetnek emberek ennyire értetlenek? Nem lehet valahogy lezárni ezt a fórumot, hogy ne írhasson hozzá már senki? Vagy törölni? Bánom már hogy megkérdeztem
2012. máj. 5. 00:43
 17/20 anonim ***** válasza:

"A sony megírta levélben, vigyem vissza, garanciálisan kicserélik, mert valószínű gyári hibás. Bevizsgálják és utána csere. "

Álmodj királylány...

Csinálnak egy szoftverfrissítést, magyarán újratelepítik a rendszert aztán visszakapod a telót...

2012. máj. 5. 02:22
 18/20 A kérdező kommentje:
Hát ha az IMEI szám más akkor nem csak egy szoftverfrissítés volt... de sok itt az okos ember
2012. máj. 6. 01:37
 19/20 anonim ***** válasza:

Örülj inkább akkor, ha kapásból ilyenért kicserélik.

Nem Magyarországon élsz talán? Ilyenen itt elülnek 2-3 hétig is a Cordon-nál... Addig max cserekészüléket adnak...

2012. máj. 8. 01:12
 20/20 A kérdező kommentje:
Anglia. De már itt se cserélik. Azóta betört már a kijelző is. Ennek már annyi :D
2012. máj. 9. 01:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!