SonyEricsson Xperia PLAY! Más is tapasztalt bosszantó hibákat?
Ha igen oszd meg itt vagy a facebookon a következő link alatt található albumban.
Úgy legyen!
Nagyobb örömöd sose legyen...
Én meg leírtam és a többiek is, hogy ez a task killer hibája szinte 100%-ban.
Ha utána is jelentkezik miután leszedted akkor szépen csinálsz egy szoftverjavítást a pc companionnal.
Nekem meg ne mond, hogy ezt a kérdést nem azért tetted fel, hogy fikázd a play-t...
Első válaszban leírtam a task killert, gyönyörűen le lett pontozva és még te kaptad fel a vizet, hogy miért írok marhaságot...
Másik, hogy átnéztem a seria.hu fórumát és a mobilarena főrumot is, sehol nem láttam ilyen gondot. Aztán ebből olyan következtetést vonsz le amit akarsz.
De szerintem ezt a kérdést inkább ott tedd fel.
"A megoldás már megvan a sonytól, kifogtam egy gyári hibás készüléket. "
Sose hallottam ilyen gyári hibáról.
Ez tipikusan szoftver hiba, amit a task killer okozott...
"A sony megírta levélben, vigyem vissza, garanciálisan kicserélik, mert valószínű gyári hibás. Bevizsgálják és utána csere. "
Álmodj királylány...
Csinálnak egy szoftverfrissítést, magyarán újratelepítik a rendszert aztán visszakapod a telót...
Örülj inkább akkor, ha kapásból ilyenért kicserélik.
Nem Magyarországon élsz talán? Ilyenen itt elülnek 2-3 hétig is a Cordon-nál... Addig max cserekészüléket adnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!