Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit gondoltok a sonyericsson...

Mit gondoltok a sonyericsson xperia mini pro-rol?

Figyelt kérdés
meddig birja az aksija???a szalagkábele meddig birja?strafa biro telefon??
2012. márc. 17. 19:54
 1/2 anonim ***** válasza:

Augusztus végén szereztem be, a nyitómechanikával nincs gond, bár vannak, akik mondják, hogy lötyög a kijelző... modellfüggő szerintem.

Az akku egy nap alatt simán lemeríthető folyamatos használattal, wifizéssel, átlagos használat mellett, figyelve rá, hogy a wifi ki legyen kapcsolva, ha nem használom, két napig simán bírja, de, ha csak "van", a harmadik nap reggelén is el merek indulni vele.

Mit értesz az alatt, hogy strapabíró? Nem szereti, ha dobálják, a kijelző hivatalosan karcálló, gyakorlatilag nem teszteltem - és nem is akarom -, a mellékelt gyári, vagy külön mellé vett fóliával bírja zsebben, se aprópénz, se kulcs nem tett kárt benne, pedig mindkettővel osztozott már, de nem árt tokban hordani, és persze fóliával attól sem kell félnem, ha víz cseppen a kijelzőre.

2012. márc. 17. 20:16
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod!!sokat segitettél!!
2012. márc. 30. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!