SonyEricsson Xperia PLAY! Más is tapasztalt bosszantó hibákat?
Ha igen oszd meg itt vagy a facebookon a következő link alatt található albumban.
Erre a telóra minek task killer?
De ha már felraktad állítsd be rendesen...
"Task killer mellett is automatikusan elindulnak a programok. Hiába állítom be, hogy lőjje ki őket ha elsötétedik a kijelző, minden elindul magától... "
Szar a tököm, nézz utána azoknak a jogoknak amit pl. beállít az adott app fejlesztője és maga az android rendszer is ilyen, bizonyos feltételek mellett elindulnak az appok...
Javaslom előbb az android rendszer áttekintését és pl. a marketről 200 ft-ért letölthető autostarts nevű app tanulmányozását...
A másik meg az, hogy ez az advanced task killer vagy mi a tököm a neve, az egyik legszarabb ilyen app.
Használd inkább a system panel-t.
Mennyibe fogadjunk, hogy ez a fos okozza ezt a sok "problémát"?
Én is csak azt tudom mondani, mint fentebb.
Ez nem a play hibái, hanem a task killeré.
Állítsd be normálisan, ha meg nem tudod beállítani akoor nem a PLAY-t kell szarozni. Mondjuk erre a telóra tök felesleges. Ilyet a gyenge telefonokon szoktak használni, mint pl. a Galaxy mini és társai.
Folyamatosan lelövi az óra widgetet és a pl. a home screen-t akkor ne csodálkozz, hogy ilyen "hibákat" csinálhat.
Nem kell senkit hülyének nézni fiam...
Véletlen nem schmitt pàl vagy orbàn rokona vagy?
Azokra jellemző ez, ha valamit elbaxnak akkor el nem ismerik.
Nem tudom mi a tököt csináltál ezzel a telóval, de ahogy nézem a válaszokat, eddig nem nagyon hemzsegnek azok a válaszok ahol azt írják, hogy találkoztak hasonló hibákkal.
Ja túl sok az okos ember... Ja, hát mindenki úgy kollektíve hülye, csak te vagy helikopter...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!