Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Android vs Windows Phone?

Android vs Windows Phone?

Figyelt kérdés
Melyiket valasztanad es miert?
2012. ápr. 12. 11:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Azért az iOS sem isten rendszer! Haver múltkor a kezembe adta, nyomogattam és egyszer csak belassult úgy, hogy még a névjegyzéket is 10 mp múlva nyitotta meg. Jó hogy nem fagyott le hirtelenjében! Kérdem tőle WTF? Megnézte, és ugye mivel nincs kilépés a programokból, hát minden megnyitott cucc a memóriában maradt, úgy leterhelte, hogy jóformán semmire sem volt használható! Egyesével zárogatta be a progikat! LOL!!!!!

Android ugyanez! Kezdem érteni miért is kell 4magos proci egy droidnak!

Amúgy meg játék terén lehet ingyenes a droid, de tele van reklámmal! Az milyen már???? Számítógépen is feljön egy reklám, azonnal idegrohamot kapok, és legszívesebben beverném a monitort! Persze van rá megoldás, de akkor meg mókolni kell vele!

Szóval android iszonyat bugos és rendkívül idegesítő, WP meg még gyerekcipőbe jár sok hiányossággal! Nem csoda, hogy ennyi idő elteltével még a Badát sem tudta megelőzni részesedésben!

iOS meg jó lenne, de hát az iszonyatosan zárt és szinte minden fizetős ( persze okosság van ott is), és nem utolsó sorban qurva drága!

Egy értelmes alternatíva marad, a symbian!

Optimalizált, testreszabható, reklámmentes - még az ingyenes is, üzemidő a legjobb és a HD gémek is gyönyörűen futnak rajta 1GHz alatti procival is, vagyis nem kell hozzá atomerőmű! Így Pakson kívüliek is szóba jöhetnek!

2012. ápr. 13. 14:48
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem mondasz hülyeséget előző, de a hiba még 2007-ben történt, hogy a Nokiának odaadták a Simbyant, mert akkor most nem itt tartana a Nokia meg a Simbyan. Hiba volt, mert nem foglalkozott vele a Nokia és az szépen lassan elavult, majd mikor az Apple és a Samsung megfosztotta a finneket az első helytől, akkor belehúztak, de elég lassan. Igaz, most már nem a Nokia fejleszti, azért kapaszkodott meg a rendszer.

Ha foglalkoznának vele 2016 után is, akkor jobb lenne, mert lehetőség mindig is volt, és lesz.

De sajnos egyik Simbyanos okosság se tud olyan dolgokat, mint az alma, mert már nem foglalkoznak vele annyian, mint pl a 2006-os év idején. Bár még fektetnek rá némi hangsúlyt, és pofássá teszik, de, én is sajnálom, és nem is értem a logikát...

Rendszer stabilitás terén az se egy über állat jó. Problémás dolgok ott is vannak, és nem csak a Nokiánál, hanem a Sony Ericssonnál és a Samsungnál is.

Ha a Meego-t fejlesztenék, akkor az lenne a legjobb, mert állítólag egy nagyon jó rendszer.

2012. ápr. 13. 16:29
 13/14 anonim ***** válasza:

WP8 megjelenésével komoly változásokat ígér az MS a játékok kapcsán.

Na most, a WP7.x "fénykorában" van 1-2 jó játék, ami ios-en és androidon is van, azok nagyja fizetős, de van amelyiket letöltheted próbaverzióként. A játékok igen szépen mennek, nem indulnak újra. Kb egy iPhone 3GS-4, minőségben játszol, ha játszol.

Android terén nem tudok nyilatkozni, de valami elvakult android fan úgyis meg fog engem cáfolni hírekkel, linkekkel, valós bizonyítékokkal.

2012. ápr. 15. 14:23
 14/14 anonim ***** válasza:

Sajtospálinka

11/13 vagyok!

Hát igen, akinek nincs Symbianos telója, az nem is tudhatja milyen is valójában! Mivel nekem az van, és nap mint nap használom, így egyértelműen tudom állítani, hogy jó! Sőt, a legjobb!

iOS rendben van, csak zárt a végletekig, minden pénzes rá, ellenben semmivel sem kompatibilis, csak egy másik almával! Egy egyszerű fájlt nem tud megosztani más telefonnal, ami azért 2012 derekán eléggé vicces! És indokolatlanul drága, kb a felér érné meg, vagy még kevesebbet.

WP nem lehet annyira jó, hiszen már egy ideje a piacon vannak, mégsem értek el sikereket. S én a fejlődést sem láttam. Mindig olyan hírek vannak, hogy ez meg az a hiányosság, foltozgatják stb.... És zárt ez is. Egyelőre kevesebb alkalmazás! Napjaink legjobb casual játéka, az angry birds legújabb része meg el sem fog készülni a platformara, szóval akkor miről is beszélünk???

Android egy fos! Laggol, bugos, és idegesítő is egyben, ami szép teljesítmény! És tele van reklámmal. Randoom indulnak el progik, amik még az adatforgalmat is képesek generálni, nem lehet bezárni programokat, szét esik a rendszer! Már a 4.0-nál tartanak, de ezek még mindig fennálló hibák!

Symbian! Lassab mint a többi, ez tény, ugyanakkor megbízható. A legújabb Belle-el már felveszi a versenyt sebességben, még kisebb hw ellenére is. A kameramodul feldolgozása pedig a Symbian esetében a legjobb, erre a bizonyíték az N8 kamerája! Verhetetlen! Stabil és megbízható rendszer, megfelelő támogatással, és olyan plussz dolgokkal, amiket a többiek nem tudnak felmutatni.

Kompromisszumokkal ugyan, de elfogadható rendszer.

Ellenben nincs hibátlan platform, de a legjobb a Symbian szerintem. Inkább legyen lassabb, de jobb! Lassan járj, tovább érsz!

2012. ápr. 16. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!