Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik a jobb ANDROID vagy...

Melyik a jobb ANDROID vagy IOS vagy WINDOWS PHONE?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 11. 10:46
1 2
 1/15 anonim válasza:
15%
Android :)
2012. ápr. 11. 10:53
 2/15 A kérdező kommentje:
Mért?
2012. ápr. 11. 10:58
 3/15 anonim ***** válasza:
75%

Sokáig lehetne vitatkozni rajta.

Android: Könnyen kezelhető, legjobban testreszabható (ROMok, élő háttérkép, widgetek...), nagyfokú szabadságot ad a rendszer.

iOS: Kezelése szinte gyerekjáték, gyors rendszer, akadásmentes. Ha valami komolyabb rendszerbeavatkozás kell, nehézkes elvégezni. Nincs nagy szabadságérzet, nem szabható testre teljesen.

WP7: Egyszerű, unalmas felület, nagyon zárt rendszer, kezelése viszont egyszerű.

Hirtelen ennyi jutott most eszembe.

2012. ápr. 11. 11:00
 4/15 A kérdező kommentje:
Akkor te szerintem az ANDROIDOT tartod a legjobbnak, utána az IOS-t ,utána pedig a WP-ot
2012. ápr. 11. 12:32
 5/15 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem meg ha az Apollo frissítéss megérkezik a WP-re, és kiküszöbölődnek a hiányosságok, illetve kicsit szabadabb lesz a korlátozás mértéke, akkor az lesz a legjobb rendszer, és én is vissza fogok térni a WP-hez.

Most még visszatértem az androidra, de nálam a sorrend így nézne ki, ha tényleg megoldódnak a hiányosságok az aplollo-val, hogy: WP8, android, iOS.

2012. ápr. 11. 14:08
 6/15 anonim ***** válasza:
73%
Mert hiába a baromi erős vas az android alatt, a wp7 a különböző integrációi miatt (windows live, facebook), illetve a minimalista, egyszerű, és letisztult felülete miatt különböző feladatokat sokkal gyorsabban végez ez, egyszerűbb a kezelése, és nincs nagy hardverigénye.És 2 magos processzorral szerelt android ide vagy oda, a wp7-es rendszer smoothabb.
2012. ápr. 11. 14:12
 7/15 anonim ***** válasza:
73%
Ha az androidot is frissíted ICS-re, ha elérhető azon a telefonon, gyorsabb rendszert kapsz, mint 2.3 alatt.
2012. ápr. 11. 14:28
 8/15 anonim ***** válasza:
73%
Én eddig nagyon elvakult Android-fan voltam (előző 2 telefon is Android volt, a mostani is az) de nekem ez a Windows Phone 7 kezd NAGYON tetszeni. Osztálytársamnak Lumia 800-asa van, ő azért vette, mert szoftvereket fog rá fejleszteni (sőt, már fejleszti is). De nekem nagyon bejött a sima, letisztult felület, ráadásul gyors is.
2012. ápr. 11. 16:37
 9/15 anonim ***** válasza:
nekem is a wp7 a nyerő. tény, hogy testreszabhatóságban az android a jó, na de ha nem arra veszed a telefont, hogy folyton nyúlkálj benne, akkor teljesen mindegy mennyire ad szabad kezet neked, melleseleg ha wp7et unlock-olod, hogyanúgy bármennyire testre lehet szabni a kezelőfelületet, már fejlesztettek rá win7-es témaszerkesztő programokat, nekem volt egy nagyon jó témám omnia 7-esen, szóval én a wp7-et ajánlom.
2012. ápr. 11. 22:23
 10/15 anonim ***** válasza:

Én amikor kiemeltem a dobozából a telefont és bekapcsoltam és tapiztam, hát dobtam egy hátast. Iszonyatosan fürge a wp7, sehol egy röccenés/ akadás, semmi. Teszi amit kell és működik, ahogy kell. Az apolló az jól fog jönni, mert bizony vannak érdekes dolgok, pl a BT-küldés.

Haverommal egy időben vettem a telefont. Ő egy Xperia pro-t vett. 2 napja szervizbe küldte a telefonját, mert mivel android, így a szabadsága nagy veszélyekkel járhat, és benyalt egy vírust...

nálam nincs sorrend, mindegyik más-más feladatra/rétegnek született.

2012. ápr. 13. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!