Melyik a jobb ANDROID vagy IOS vagy WINDOWS PHONE?
Sokáig lehetne vitatkozni rajta.
Android: Könnyen kezelhető, legjobban testreszabható (ROMok, élő háttérkép, widgetek...), nagyfokú szabadságot ad a rendszer.
iOS: Kezelése szinte gyerekjáték, gyors rendszer, akadásmentes. Ha valami komolyabb rendszerbeavatkozás kell, nehézkes elvégezni. Nincs nagy szabadságérzet, nem szabható testre teljesen.
WP7: Egyszerű, unalmas felület, nagyon zárt rendszer, kezelése viszont egyszerű.
Hirtelen ennyi jutott most eszembe.
Szerintem meg ha az Apollo frissítéss megérkezik a WP-re, és kiküszöbölődnek a hiányosságok, illetve kicsit szabadabb lesz a korlátozás mértéke, akkor az lesz a legjobb rendszer, és én is vissza fogok térni a WP-hez.
Most még visszatértem az androidra, de nálam a sorrend így nézne ki, ha tényleg megoldódnak a hiányosságok az aplollo-val, hogy: WP8, android, iOS.
Én amikor kiemeltem a dobozából a telefont és bekapcsoltam és tapiztam, hát dobtam egy hátast. Iszonyatosan fürge a wp7, sehol egy röccenés/ akadás, semmi. Teszi amit kell és működik, ahogy kell. Az apolló az jól fog jönni, mert bizony vannak érdekes dolgok, pl a BT-küldés.
Haverommal egy időben vettem a telefont. Ő egy Xperia pro-t vett. 2 napja szervizbe küldte a telefonját, mert mivel android, így a szabadsága nagy veszélyekkel járhat, és benyalt egy vírust...
nálam nincs sorrend, mindegyik más-más feladatra/rétegnek született.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!