Melyik a jobb ANDROID vagy IOS vagy WINDOWS PHONE?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 11. 10:46
11/15 anonim válasza:
nagyon érdekes, amiket írtatok... én symbian-es voltam, azzao is meg voltam elégedve, most váltottam androidra, nagyon tetszik...de tény, hogy messzemenőleg nem olyan smooth, mint egy ios rendszerű gép. Ez zavar, de számomra több az előnye, fontosabb a szabadság, úgyhogy nem váltok....wp-ről nem tudok véleményt írni, üzletben nyomkodtam 1-2 wp-s telót. Ami tetszett, az a kijelző, hihetetlen éles színek, smooth rendszer...aztán még ott van a meego is, az sem rossz, csak sajna halott rendszernek tűnik, nincs jövője, mindenhol ezt a 3mat nyomják
12/15 anonim válasza:
Az én sorrendem a következő!
1. Symbian
2. iOS
3. Windows Phone
4. Android
13/15 anonim válasza:
Egyik sem jobb, vagy rosszabb a másiknál, csak MÁSABB. Ez a legjobb szó.
14/15 anonim válasza:
Sorrend:
1. Android
2. Windows Phone
3. Ios
15/15 Bármimás válasza:
Szerintem nincs itt semmiféle sorrend.. :)
Mindegyik más és más..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!