Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik a jobb ANDROID vagy...

Melyik a jobb ANDROID vagy IOS vagy WINDOWS PHONE?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 11. 10:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
nagyon érdekes, amiket írtatok... én symbian-es voltam, azzao is meg voltam elégedve, most váltottam androidra, nagyon tetszik...de tény, hogy messzemenőleg nem olyan smooth, mint egy ios rendszerű gép. Ez zavar, de számomra több az előnye, fontosabb a szabadság, úgyhogy nem váltok....wp-ről nem tudok véleményt írni, üzletben nyomkodtam 1-2 wp-s telót. Ami tetszett, az a kijelző, hihetetlen éles színek, smooth rendszer...aztán még ott van a meego is, az sem rossz, csak sajna halott rendszernek tűnik, nincs jövője, mindenhol ezt a 3mat nyomják
2012. ápr. 16. 08:25
 12/15 anonim ***** válasza:

Az én sorrendem a következő!

1. Symbian

2. iOS

3. Windows Phone

4. Android

2012. máj. 23. 15:01
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyik sem jobb, vagy rosszabb a másiknál, csak MÁSABB. Ez a legjobb szó.
2012. máj. 23. 15:14
 14/15 anonim válasza:

Sorrend:

1. Android

2. Windows Phone

3. Ios

2013. febr. 23. 10:32
 15/15 Bármimás válasza:

Szerintem nincs itt semmiféle sorrend.. :)

Mindegyik más és más..

2013. nov. 1. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!