Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Android vs Windows Phone?

Android vs Windows Phone?

Figyelt kérdés
Melyiket valasztanad es miert?
2012. ápr. 12. 11:21
1 2
 1/14 anonim válasza:

Androidot választanám jelen pillanatban, mert most több az alkalmazás a Market-en, Persze ez később változhat.

Ugyanakkor viszont ha jól tudom az okos telefonok piacát is az Android-os telefonok vezetik a WP -vel szemben.

Nekem Android-os van, és volt, de az első ilyen telefonom után azt mondtam, hogy ez a szar nekem nem kell, aztán adtam n eki még egy esélyt :D

Most minden szuper !

A következő tanulságot/tanulságokat vontam le magamnak:

- Nem veszek alsó kategóriást soha többet.

- 1 Ghz proci alatt nem vásárolok telefont

- Ha nincs legalább 1 GB belső tárhelye a telefonnak nem veszem meg (igaz ezen lehet segíteni)

- Ha a gyártó nem frissít időben nem preferálom a termékeit.

Röviden ennyi

2012. ápr. 12. 11:29
 2/14 anonim ***** válasza:

android = testreszabhatóság az n-ediken, nagytesó = google, aki mindent lát

wp = testreszabhatóság a minimumon (elnézést azoktól, akiknek bejönnek a csempék), nagytesó = microfos, aki mindent tudni fog rólad (főképp, ha az online tárhelyükre pakolsz, ami google-nál is napokon belül el fog indulni)

2012. ápr. 12. 11:29
 3/14 anonim ***** válasza:

A google többet tud rólad.

Főleg emiatt:

[link]

Egyelőre visszatértem a droidhoz, de ha a korlátozásokon változtat az Apollo év végén (BT fájlküldés-fogadás, USB mass storage mód), akkor örömkönnyektől bepárásodott szemmel fogok visszaszaladni a WP-hez.

Mégpedig azért, mert: Nincs akkora hardverigénye, mint egy droidos telefonnak, és mégis smoothabb (soha nem akad, soha nem fagyogat), egyszerűbb, letisztultabb, könnyebb kezelni, gyorsabb, nekem kényelmesebb volt, és a Metro UI is baromira bejött. (Bár a WP8-nál már sokkal testre szabhatóbb lesz)

Szerintem ezért.

2012. ápr. 12. 11:39
 4/14 anonim ***** válasza:
Illetve a google részéről is ugyan ott vannak az anonim helyadatok rögzítése, és egyebek a google felé, amit ugye 3-ik fél nem láthat, de ez jobbára csak a közvélemény kutatás szempontjából fontos.
2012. ápr. 12. 11:43
 5/14 A kérdező kommentje:
Jatek szempontjabol(jatszasra) melyik ajanlottab?(Melyikre vannak jobb jatekok?)
2012. ápr. 12. 11:44
 6/14 anonim ***** válasza:

Ez az idézet egy mai telefontesztből való:

"A működési sebessége nagyon rendben van, a Tegra 3 már az Asus Transformer Prime esetében is bizonyított, a folyamatosságra a One X esetében sem lehet panaszunk. Persze néhol azért meg tud akadni (ami nem is csoda, hiszen androidról van szó), ám nyugodtan kijelenthetjük, hogy jelenleg a tesztalanyunk a leggyorsabb droidos telefon a piacon.

Számomra az akadós történet érdekes, hiszen a telefon 4+1 magos, szóval ennyit az androidról! Amúgy is tele van bugokkal, randoom indít programokat amik olykor még az adatmennyiséget is ugrásszerűen növelik, van olyan, hogy be sem lehet zárni alkalmazást. Nincs konkrét kilépés gomb, vagyis csak "elhagyni" tudod az alkalmazást, a memóriában még benne van. Eszi az aksit, csökkenti a teljesítményt! Androidot soha!

WP sem jobb! Ott meg túl kötött minden. Semmi egyedi megjelenés, semmi testre szabhatóság. Ez sem kéne!

Az, hogy több program van androidra, semmit sem jelent. Sok a böfögős-fingós-gyertyát elfújós húdebaromiramenő progi. Vagyis xart sem érnek.

Szerintem felejtős mindkettő!

Játékra meg ott a PC, vagy a konzol!

2012. ápr. 12. 11:58
 7/14 anonim ***** válasza:

Ha játszani akarsz, akkor már inkább a droid, mert külsős appot tolhatsz rá, ameddig a véges tárhely engedi a telefonon, ezt wp7-en unlock nélkül nem tudod megoldani(körülményesebb az unlock, mint bárhol máshol), illetve ott vagy letöltöd az ingyenest(amik néha gagyik), vagy fizetsz érte bankkártyával.Abból se fogad el akármilyet.

A sebességről meg annyit, amennyit az előttem szóló írt.

2012. ápr. 12. 12:05
 8/14 anonim ***** válasza:

2 válaszolónak? AZ android testreszabható! Hát ilyen nincs!

Testreszabhatóság szempontjából:

1: Symbian

2: Android

3:Windows Phone

A Windows Phone is ugyan annyit tud mint az Android csak 1-gyel tud többet azzal, higy van benne XBoxLive. De ha nincs Xbox-od akkor ez felesleges! Akinek van, annak meg külön előny

2012. ápr. 12. 15:26
 9/14 anonim ***** válasza:
azt hadd fűzzem hozzá, hogy a wp7 nagyon stabil....stabilabb, mint az android. És a komolyabb előre lépések még csak most jönnek nyáron.
2012. ápr. 12. 17:02
 10/14 anonim ***** válasza:
De ha játékra kell és wp7 értékben beszélünk, akkor IOS, az nagyban lepipálja 6x ezt a két rendszert...és sokkal jobb játékok vannak IOS-re mint akár melyik másra...
2012. ápr. 12. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!