Samsung Galaxy Mini, valaki segítség?
Nemrég kapta, nagyon szeretem. simán rácsatlakozik a wifire is, de hogy állítsam be hogy mindig legyen rajta net?
Valamint az android marketből mindig sikertelenül tölti le a játékokat (Angry Birds) és nem tudom mit csinálok rosszul. Kedden beviszem a T-mobilhoz ha addig nem oldódik meg és segítséget kérek, csak gondoltam hátha ért hozzá valaki :)
Hát kérlek szépen, az úgy van, hogy WiFin-n keresztül csak addig van net a telefonodon, amíg bekapcsolva van éppen a WiFi antenna, ha ezzel odaállsz az üzletben, hogy miért nem megy, az elég ciki lenne neked is, meg azoknak a kedves, segítőkész bácsiknak/néniknek, akik nem nagyon fogják majd tudni leplezni az ilyenkor nem illendő viselkedésformákat.
Ha nincs mobil előfizetésed, akkor csak akkor, és addig lesz elérhető a net a telefonodban, amíg WiFi-n keresztül kapja egy router-től.
Próbáld meg ilyenkor letölteni a játékokat is hozzá, illetve ha nincs elég tárhely a telefon memóriában, akkor sosem fogja letölteni.Az angry birds kb. 20-25 MB.Ha vannak már letöltött alkalmazásaid, akkor szedj le egy app2sd nevű programot, azt nyitsd meg, és mindent amit át tudsz tenni az SD kártyára, tedd át.Ha 20-30 letöltött widgeted van, akkor azok ették meg a telefon memóriát, töröld az összes olyan letöltöt widgetet, ami nem kell, és amit nem használsz.
Ez nagy valószínűséggel meg fogja oldani a problémádat.
persze, azt vágom hogy ha ne vagyok wifi közelben nincs net :D
Köszi a válaszod, igazából semmilyen alkalmazás nincs rajta.
viszont, az "allow automatic updating"-ot nem tudom elfogadni :D Szóval még semilyen letöltésem nincsen mégsem engedi, beállításoknál is azt jelzi ki hogy van elég helyem.
Akkor lehet, hogy az adatforgalom van letiltva.
Ha a gmail fiókodba belépsz, ott szinkronizál rendesen, vagy időjárás adatokat szinkronizál rendesen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!