Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sürgős segítség Samsung GT-S523?

Sürgős segítség Samsung GT-S523?

Figyelt kérdés
Le akarom jelszavazni a fájlokat a telefonomon..de elfelejtettem a jelszót.. Nincs erre valami különleges kód amivel fel tudom oldani.?! Segítség kéne. Értelmes válaszokat..

2012. márc. 13. 13:48
 1/5 anonim ***** válasza:

Me gyökér vagy és nem bírod megjegyezni azt a lófasznyi jelszót -.-

Istenem egyszer a BIOS jelszavadat felejtenéd el. Vagy inkább a reggeli felkelését.

2012. márc. 13. 13:52
 2/5 A kérdező kommentje:
Uristen egyszerűen nem fogod fel hogy a szervízben volt ahol kicserélték a borítást és 1 ho'napig ott nyomorgott.. minek utánn nem foglalkoztam vele jhogy elfelejtettem.. de működik attl még -.-""" Baz*meg nagyon nyomorék vagy.
2012. márc. 13. 13:55
 3/5 anonim ***** válasza:

ha szervizben volt, próbáltad az alap jelszót? a 0000-át?

Amúgy nyisd meg a tárcsázást és írd be ezt:

*2767*3855#

Ezzel visszaáll a gyári állapotba, és a gyári jelszó lesz,

de ezzel a telefonodon tárolt adataid nagy valószínűséggel elvesznek, szóval ha tudod ments le mindent.

2012. márc. 13. 14:01
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.Egy normális embera földön.
2012. márc. 13. 14:07
 5/5 anonim ***** válasza:

""Le akarom jelszavazni a fájlokat a telefonomon..de elfelejtettem a jelszót.. Nincs erre valami különleges kód amivel fel tudom oldani.?! Segítség kéne. Értelmes válaszokat..""

Ezt írtad. Akkor honnan a rákból találjuk ki hogy szervizbe volt? -.-

2012. márc. 13. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!