Nokia C5-03-ra Android, hogyan?
Nem lehet? Akkor ez mi?
http://www.youtube.com/watch?v=-tdz11sQ0V0
Úgy látom ti IT szakemberek vagytok, oldjátok meg ;)
Dungens,
Az az SPB shell hogy működik?
Ezt írtam is neked, hogy maximum spb mobile shellel lehet max, plusz hozzá egy androidos téma.
Az spb mobile shell az egy launcher, elfedi a nokiás-symbianos kezelőfelületet, lényegében átrajzolja a menüt, és a készenléti képernyőt, az androidos témával hozzá meg olyan ikonok lesznek, meg órák, mintha android futna a telefonodon, de ettől nem lesz android op.rendszere.
Letöltöd az spb mobile shellt, amit kifejezetten nokiákhoz gyártottak, felteszed a telefonra, onnan feltelepíted, majd keresel hozzá egy androidos témát, azt is ugyan így feltelepíted és az spb menüjében a témáknál kiválasztod.
Nem szakemberek vagyunk, csak értünk hozzá, és elsősorban nem itt kérdezősködünk, hanem a google és a youtube segítségével oldunk meg először mindent.Onnantől kezdve, ha egyszer sikerült, többször is menni fog.
De most jön a kérdés, hogy ha nem értesz hozzá, magadtól nem informálódsz, hogy mit hogyan lehet, akkor minek neked ez a telefon? =/
Én sem informatikus vagyok, hanem automatizálás technikus.
Plusz gondolom ért hozzá még vegyész, boltos néni/bácsi, mindenki, aki utána néz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!