Hogy lehet megoldani a ssung galaxy ace wifi problémát?
Figyelt kérdés
Tegnap este raktam fel ra egy új ROMOT a 2.3.7 cya. azaz a 7.2t es ha elinditom a wifit semmit se csinal néha kiirja h keres de ennyi. Ha újra inditom a routert akkkor látja és ha csatlakozni akarok rá akkor meg kiirja h hatotavon kívül esik. Probaltam már ezt a kódot is beirni a tarcsazoba " csillag krttoskereszt stb...... " de irta h futtatas aztan meg h a mac meg mmc nem érvényes. Valaki segítsen2012. ápr. 5. 17:45
1/1 V.T.CS. válasza:
elvileg tipushiba, én még nem találkoztam vele, és nem is szeretnék. álitolag frissítés után jó szokott lenni egy idejig.
mobilaránán nézd meg a topic-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!