Samsung Galaxy Ace-t megérné megvenni még 18 000 Ft-ért? Új a telefon. Telefonálni, smst küldeni és wifi használatra kell. Esetleg néha zenehallgatásra.
Figyelt kérdés
2012. ápr. 5. 11:01
1/18 anonim válasza:
18.000 hogy? Kártyafüggetlenül? Akkor persze, meg kell venni.
Előfizetéssel? Hát...így már bonyolultabb. Milyen előfizetés, milyen havidíj, stb... Ez már összetett, lehet, hogy találni jobbat is.
2/18 A kérdező kommentje:
Új előfizetéssel, 3000 Ft havi díjjal, ami lebeszélhető. Mindenképpen előfizetésest akarok.
2012. ápr. 5. 11:29
3/18 anonim válasza:
4/18 anonim válasza:
Megéri de az előzőválaszolónak is igaza van inkább az se live
android4ever
5/18 anonim válasza:
Inkább a Sony Ericsson Live with walkman-t vedd.
6/18 anonim válasza:
Galaxy ace nem vennék elég elavult ahhoz képest meg elég drága én is vmelyik sony ajánlom
7/18 anonim válasza:
Igen, de a dolog orgazda gyanús..
8/18 A kérdező kommentje:
Utolsó: :) ! Szolgáltatónál venném, kedvezménnyel. Samsungom még nem nagyon volt, és alap dolgokra kell. Igazából mindegy milyen. LG, Samsung, Nokia.. Csak SE ne!! Ráfáztam vele.
2012. ápr. 5. 12:57
9/18 anonim válasza:
de a SE már változott, megbízhatsz benne!
10/18 anonim válasza:
Jók az új sony ericssonok...
Én pedig 15 év alatt szinte minden gyártóval fáztam már rá.
Most akkor ne is vegyek telefont?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!