Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy Ace-t megérné...

Samsung Galaxy Ace-t megérné megvenni még 18 000 Ft-ért? Új a telefon. Telefonálni, smst küldeni és wifi használatra kell. Esetleg néha zenehallgatásra.

Figyelt kérdés
2012. ápr. 5. 11:01
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
De, vegyél. Én eddig csak a SE-vel (Corby, Mini pro), meg 10 éve egy siemenssel :D
2012. ápr. 5. 13:22
 12/18 anonim ***** válasza:

Az a mini pro, az x10 mini pro?

Hát az gyenge volt, de a live az más kategória...

2012. ápr. 5. 13:28
 13/18 anonim ***** válasza:
Samsungnak meg szarok az olcsó telefonjai a corby amúgy samsung nem sony
2012. ápr. 5. 13:35
 14/18 A kérdező kommentje:
Közben rájöttem én is utolsó. De az 1 nap sem volt.
2012. ápr. 5. 13:53
 15/18 anonim ***** válasza:
én sony javaslók nagyon jók az új telefonjai a samsung galaxy sorozata meg nem sokat é kivéve az a rendes galaxt meg az s2t
2012. ápr. 5. 14:38
 16/18 anonim ***** válasza:

Ace-t ne vegyél, főleg ne előfizetéssel.

A SE Live with walkman sokkal jobb vétel minden szempontból.

Az meg egy dolog, hogy ráfáztál a SE X10 mini pro-val.

Én is azt tudom mondani, mint fentebb, csak nekem 12 éve vannak, voltak különböző telefonjaim és akadtak köztük amikkel "ráfáztam", gyakorlatilag minden ma népszerű gyártó telefonjai előfordultak köztük.

Az ismerőseim között is ugyanez a helyzet. Ilyen alapon, ha azt nézném mivel fáztam rá, a mai kinálatból nem tudnék egyetlen gyártótól se venni...

2012. ápr. 6. 00:16
 17/18 A kérdező kommentje:
Mindenképp előfizetéssel veszem, mert szolgáltatót váltok. Másik telefon esetleg ami nem ez a Walkman?! Ez nagyon nem tetszik. Nagy kijelző sem lenne rossz. Árban lehet felfelé menni 40 max 50ig, szülinapom lesz :)
2012. ápr. 6. 09:42
 18/18 anonim ***** válasza:
Ace-t semmiképp, az egyik legrosszabb telefon a piacon, ár-érték arányban pedig magasan a legrosszabb.Én is Sony-t javaslok, drágábban ott a Ray, vagy Motorola Defy+.
2012. ápr. 6. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!