Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Galaxy mini játékok/élő...

Galaxy mini játékok/élő háttérképek telepítésekor gond van. Ahol valami feltétel szükséges (pl. korlátlan internet kapcsolat) nem telepíti fel a megadott alkalmazást, problémát ír ki nála. Ahol nem kell feltétel, az kitűnően működik. Tipp?

Figyelt kérdés
Ennél gyengébb okos telefonomon is mentek ehhez hasonló játékok minden gond nélkül. Valami tipp?
2011. dec. 12. 19:54
 1/4 anonim válasza:
öh nincs mobilinterneted?... valószínűleg az a gond. nekem van, ugyanilyen telóhoz, és minden hibátlan. esetleg érdeklődj a szolgáltatónál vagy szervizben.
2011. dec. 12. 20:04
 2/4 A kérdező kommentje:
Elvileg van, gyakorlatilag nincs. Másik telefonnál is 5 napot kellett várni,hogy jó legyen, ezt meg még csak tegnap vettem. De az attól feltelepítette,hogy ilyeneket kért, ez meg még azt se teszi. De kivárom és megnézem, és köszönöm a választ. És igen. Ez akkor normális hogy napokat kell várni a mobilinternetre?
2011. dec. 13. 18:13
 3/4 anonim válasza:
nemtudom, nekem rögtön volt.:/ szerintem mindenképp menj vissza ha 2 napon belül semmi.
2011. dec. 13. 19:17
 4/4 A kérdező kommentje:

Értem,köszönöm.

De nem hinném, hogy az internetkapcsolattal lenne gond, akkor is azt írja ki,hogy az alkalmazás nem lett telepítve amikor teljesen más feltétel kell, vagy egyáltalán nem is kell. Nem tudom mi lehet a probléma :\

2011. dec. 13. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!