Ha egy telefonhoz vagy Tablethez oda van írva h WIfi:Van és van internet kapcsolat a szobába akkor tudok rajta internetezni?
Szóval van internet a szoba egyik végébe. Kezembe fogom a Wifis telómat vagy tabletemet. A gép előtt ül valaki, de fontos dolgom van és szeretnék filmezni a tabletemen. Nincs fizetve rá semmilyen internet kapcsolat, vagy nem tudom mi a fene... De van Wifi
Akkor ez így lehetséges?
Mert állítólag ha nincs a gépen Wifi akkor ezt nem lehet, de ezt nem értem
Szóval ha ez a helyzet akkor kell még pluszba rá akármennyit is akárhova fizetni?
Köszönöm a válaszokat
"Van internet a szoba egyik végében de valaki ül a gép előtt." Akkor az vezetékes net? Mert akkor egyértelmű, hogy nem. Viszont ha megveszed a legolcsóbb wifis routert ami kb 5000 Ft, akkor már igen.
Ha úgy érted, hogy a szoba egyik részében van látható wifi, (saját vagy a szomszédé de tudod a jelszót, esetleg nem is védett) akkor igen, arra rá tudsz vele csatlakozni.
ja akkor venni kell ilyen bigyót
jó én azt hittem h vezetékes net is jó :D
de akkor kell venni ilyen izét 5000-ért xd
amúgy igen vezetékes van, tudjátok az a villogós doboz
zöld pöttyök és narancs XD ;)
és még az a kérdésem lenne, hogy azt a wifis toutert vagy mit lehet hurcolászni?
és ha olyan van akkor az internetért kell a továbbiakban fizetni??
ha filmet zenét vagy könyvet akarok erre tölteni, akkor is kell olyan wifi?
usbs kapcsolat nem elég?
fontos kérdések, szóval ha valaki ért ehhez, az írhat privbe is
köszi :)
A wifis router annyit csinál, hogy a vezetékes netet elérhetővé teszi vezeték nélkül.
A telefonon/tableten te egy fillért nem fogsz fizetni, a vezetékes internetet fogod technikailag használni, mintha a gép előtt ülnél.
Elviheted magaddal a routert, de nem sok értelme van, ha nem tudom hova csatlakoztatni. (Kell ugye bele egy kábel, amin a router kapja a netet. -> Ami most a gépbe megy.)
De igen sok helyen van ingyen wifi, amit szintén lehet használni és nem kerül semmibe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!