Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ha egy telefonhoz vagy Tableth...

Ha egy telefonhoz vagy Tablethez oda van írva h WIfi:Van és van internet kapcsolat a szobába akkor tudok rajta internetezni?

Figyelt kérdés

Szóval van internet a szoba egyik végébe. Kezembe fogom a Wifis telómat vagy tabletemet. A gép előtt ül valaki, de fontos dolgom van és szeretnék filmezni a tabletemen. Nincs fizetve rá semmilyen internet kapcsolat, vagy nem tudom mi a fene... De van Wifi

Akkor ez így lehetséges?

Mert állítólag ha nincs a gépen Wifi akkor ezt nem lehet, de ezt nem értem

Szóval ha ez a helyzet akkor kell még pluszba rá akármennyit is akárhova fizetni?

Köszönöm a válaszokat

2011. nov. 30. 15:50
 1/7 anonim ***** válasza:

"Van internet a szoba egyik végében de valaki ül a gép előtt." Akkor az vezetékes net? Mert akkor egyértelmű, hogy nem. Viszont ha megveszed a legolcsóbb wifis routert ami kb 5000 Ft, akkor már igen.

Ha úgy érted, hogy a szoba egyik részében van látható wifi, (saját vagy a szomszédé de tudod a jelszót, esetleg nem is védett) akkor igen, arra rá tudsz vele csatlakozni.

2011. nov. 30. 15:58
 2/7 A kérdező kommentje:

ja akkor venni kell ilyen bigyót

jó én azt hittem h vezetékes net is jó :D

de akkor kell venni ilyen izét 5000-ért xd

2011. nov. 30. 16:00
 3/7 A kérdező kommentje:
mitől függ h milyen drága?
2011. nov. 30. 16:01
 4/7 A kérdező kommentje:

amúgy igen vezetékes van, tudjátok az a villogós doboz

zöld pöttyök és narancs XD ;)

2011. nov. 30. 16:01
 5/7 A kérdező kommentje:

és még az a kérdésem lenne, hogy azt a wifis toutert vagy mit lehet hurcolászni?

és ha olyan van akkor az internetért kell a továbbiakban fizetni??

2011. nov. 30. 16:02
 6/7 A kérdező kommentje:

ha filmet zenét vagy könyvet akarok erre tölteni, akkor is kell olyan wifi?

usbs kapcsolat nem elég?

fontos kérdések, szóval ha valaki ért ehhez, az írhat privbe is

köszi :)

2011. nov. 30. 16:04
 7/7 anonim ***** válasza:

A wifis router annyit csinál, hogy a vezetékes netet elérhetővé teszi vezeték nélkül.

A telefonon/tableten te egy fillért nem fogsz fizetni, a vezetékes internetet fogod technikailag használni, mintha a gép előtt ülnél.

Elviheted magaddal a routert, de nem sok értelme van, ha nem tudom hova csatlakoztatni. (Kell ugye bele egy kábel, amin a router kapja a netet. -> Ami most a gépbe megy.)

De igen sok helyen van ingyen wifi, amit szintén lehet használni és nem kerül semmibe!

2011. nov. 30. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!