ZTE blade vélemény?
"A live white walkmant ne vegyél tapasztalatból mondom 1gh-es procesor van benne de akadozik."
Akadozik? 4 hónapja van live-om, de nálam ezidő alatt baxott egyszer is akadozni. Előtte meg blade volt, na annál aztán még főzött rommal is gyakorta előfordult. A gyári romról meg nem is mondok inkább semmit.
"A live white walkmant ne vegyél tapasztalatból mondom 1gh-es procesor van benne de akadozik.A zte blade-ről csak jókat mondanak."
Jókat mondanak? Még ma is, úgy 2 évvel a megjelenése után?
Ne zavarjon, hogy ma már 25-ért lehet pl. armv7-es telót kapni pl. a huawei ascend y200-as.
Komolyan meddig fognak még egyesek ettől az elavult zte blade-től ájuldozni?
Az, hogy a live meg akadozik...
A faxomnak volt vele tapasztalata nem neked...
Nálam az, hogy elavult nem műszaki adat.
Autóból sem a legerősebbet, a leggyorsabbat veszem (azon az alapon, hogy az a jobb), hanem azt, ami kiszolgálja igényeimet.
Addig, amig egy készülék használható arra, amire szeretném, akkor az megfelel.
Azért ne felejtsd, hogy a Huawei félakkora felbontású kijelzővel bír, és félannyi RAMja van...
Ebből a félannyi RAM az érdekesebb, kijelző nem annyira, persze a különbség látható...
"Autóból sem a legerősebbet, a leggyorsabbat veszem (azon az alapon, hogy az a jobb), hanem azt, ami kiszolgálja igényeimet."
Az autós példa azért messze nem a legjobb, inkább akkor már egy számítógéppel hasonlítsd össze. Számítógépből is megvennél egy p4 gépet miközben hasonló áron vagy kicsit drágábban kapsz egy dual-core-t is?
Meg az, hogy kiszolgálja az igényeidet? "Felejtettem, de nagyon nem mindegy: First_Strike ROM van rajta, saját modifikációval. Cserélt camera és videoprogram, ezzel megy a 640*480 felbontás."
Mindenféle buherálás után ahogy elnézem már kiszolgálja, de kinek mik az igényei attól is függ.
1 éve a blade-et olyan 40 körül lehetett kapni, nem tudom mikor vetted, de ma már egy csomó telefon van ami jobb nála hasonló áron. SE Live with walkman vagy a legújabb alcatel ot 995, ugyanannyi most a nyitóára, mint a blade volt anno.
Hurrikán23
Emlegesd másnak a f:::od,Ha annyira okos vagy akkor nekem mért akadozott!!!!!!!!Alig volt rajta pár zene,se se kép csak a gyári,semmi programok.Volt amikor le fagyott elvittem a szervizbe és azt mondták hogy semmi baja,és hogy nem én voltam az első aki ilyen problémával vitte el.Magyarul SZAR EZ A TELEFON!!!! Hála az égnek én megtudtam szabadulni tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!