A Samsung Galaxy Mini jó telefon? Szerintetek?
Érdemes megvenni??
Nekem csak az a lényeg,hogy tudjak telefonálni rendesen,feltudjak csatlakozni a wifire,tudjak internetezni és tudjak normális képet készíteni.
Kérdeztem barátaimat akiknek ilyen telefonuk van,teljesen megvannak vele elégedve. Ha ez nem jó telefon akkor mit ajánlotok, ami olcsó? (kb. 30-40 ezer)
Ezzel a jó kis telefonnal nézz meg pár videot a neten amihez flash kell...
Próbáld ki vele az új angry birds space-t.
Várd meg rà az android 4-et.
Csinálj vele hd videófelvételt.
Stb.
Azt is ırta, hogy 30-40 között...
Akkor nehogy már ebben az árkategóriában a galaxy mini jobb legyen, mint 36k-s sony live...
Ja és persze kihagytad nagyon gálánsan a normális képkészítést is...
Egyik 3mp fixfókusz, 5mp autófókusz + hd videófelvétel...
Gondolom tudod melyik a g. mini....
Nem azt mondtam(mondtuk) hogy jobb a mini de ha a kedves kérdezőnek csak a fent leírtakra kell akkor minek dobjon ki + 8E ft-t?
A Live tényleg jobb,én is inkább Live-t vennék ha tudnák.(Nincs péz:D)
Ja de a kérdező 30-40 közé tette, a 36 pedig, ha jól tudom a kettő között van...
Rendben, ne adjon ki + 8k...
De akkor majd rájön, hogy megérte volna még + 10k-is, ha megismeri a mini-t, utána pedig a live-ot...
Nem tudom egyesek miért vannak annyira még még mindig odáig a galaxy mini miatt, de a SE Live-hoz képest baromira elavult telefon...
Nagyjából nincs olyan pont a két telefon specifikációjában, amiben kicsit is jobb lenne, mint a Live. Ellenben a Live mindenben sokkal jobb.
36-ért t-mobile webshopból messze a legjobb vétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!