A Samsung Galaxy Mini jó telefon? Szerintetek?
Érdemes megvenni??
Nekem csak az a lényeg,hogy tudjak telefonálni rendesen,feltudjak csatlakozni a wifire,tudjak internetezni és tudjak normális képet készíteni.
Kérdeztem barátaimat akiknek ilyen telefonuk van,teljesen megvannak vele elégedve. Ha ez nem jó telefon akkor mit ajánlotok, ami olcsó? (kb. 30-40 ezer)
Sony Ericcson Live with walkman 100x jobban megéri.De ha csak ezekre a dolgokra kell amit leírtál akkor számodra tökéletes a mini.
Viszont a Live a mininél minden szempontból többet tud.
A live a T-nél 8k -val kerül többe mint a mini.
aha, érdemes megvenni :$
telefonálásra, wifire, képkészítésre tökéltes :)
nekem is ilyenem lesz, de már próbáltam és nagyon jó kis teló
de ha neked nem tetszika akkor itt van pár telo amit még ajánlok:
xperia, zte, nokia újabb érintős telók is nagyon jók :)
Hát ne szeresd a sony-kat, de attól még nem az egyik legelavultabbnak számító telefont kéne megvenni...
A sony live mindenben jobb, armv7 proci, hd videófelvétel, lesz rá android 4, sokkal jobb kijelző stb.
Galaxy Minit nehogy vegyél! qVGA kijelzője van és pl. este sötétbe használod akkor nagyon elkezd fájni a szemed! Nem vicc, volt ilyenem és egyből le is cseréltem. Videózásra nem alkalmas (nagyon kicsi a felbontása), fényképezésre nagyon kevés a 3MP kamera, játékot nem nagyon tud futtatni, Angry Birds nagyon szaggar, nem lesz rá ICS (hivatalosan még Gingerbread sincs rá). Ja és a TouchWiz nagyon csúnya felület. Semmi extrát nem ad. Sonyban legalább van TrackID, Timespace, Mediaspace stb...
Halgass a többiekre Live with Walkman t vegyél.
Yupiter
Értem. Nekem csak annyira kell, hogy tudjuk Facebookozni,YouTubeozni,telefonálni és fényképezni.
Ezek után még meggondolom,hogy ilyet veszek-e...
A Sonyval sincs semmi bajom, de abból is csak az Xperia-t szeretem.Azt mondják a Nokiák nem annyira jók...
Ha még tudtuk valamit ajánlani,véleményt mondani a Galaxy Miniról azt megköszönöm. :)
A sony live gyakorlatilag xperia.
Csak nem xperia néven adták ki, de hardveresen gyakorlatilag ugyanaz, mint a 2011-es xperia-k.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!