Sony Xperia S vagy Samsung Galaxy S II a jobb?
Én nagyon sokáig az S2-n gondolkodtam, de kicsit drágálltam, hogy már egy év piacon van és még most is 110ezren alul nem kapnám meg sehol. Aztán felfedeztem az Xperia S-t...Sokkal jobban megfogott. Dizájnban, multimédiában és wifiben jobb az S2-nél. Tegnap megtudtam nézni mindkettőt Saturnba, és külsőre is jobban tetszett.
Egyébént az Iphone 4S-t is veri az Xperia?
előző:
Az Iphone 4s jó telefon , de nem veszi fel a küzdelmet a most kiadót okos telefonokkal.
Meg Iphone-nak kb csak márkáját kell kifizetni.
Ha nem lenne nagy márka a 100 ezer forintot se haladná meg a tudása.
én is ezen a két telón filóztam, aztán kicsit jobban elmélyültem a 2 telefon tudásában.
A lényeg hogy a Sony majdnem minden téren veri a Samsungot (Sony elől):
1,5 kétmagos proci szemben az 1,2 kétmagossal
12 MP kamera szemben a 8 MP essel
1280x720 felbontás szemben a 800x480 felbontással
1750mAh akksi szemben 1650mAh és még sorolhatnám...
amiben nem jobb a Sony a Samsungtól (Samsung elől):
3.0 es Bluetooth szemben a 2.1 ással
16/32GB + bővíthető memória szemben 32GB fix-el
2MP előlapi kamera szemben az 1,3MP-el
2 miliméterrel vékonyabb a Samsung és 30g-al könnyebb
Én a Sony Xperia S re szavazok, következő héten lehet veszem is :)
előző:
csupa olyan dolgot mondtál el ami nem lényeges.
32gb bőven elég. Kinek kell ennél több? örüljön hogy van tárhely a telefonjába mert 10 évvel ezelőtt 10 mb-os tárhelyes telefonok voltak amiket nem lehetett bővíteni.
A súlynál kinek mi jön be , pl: valaki szereti a kicsit nehezebb készülékeket .
előző:
igen valóban jól látod hogy ezek csak apróságok, teljesen fölöslegesek, de mégis ki kell emelni, ember nem fog telerakni 32 gigát, de esetleg ha valakinek ez kell tudja h mi újság
a Sony itt elég nagy győzelemmel nyer, lehetett volna jobb is a S gs2, (de majd a gs3) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!