Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony Xperia S vagy Samsung...

Sony Xperia S vagy Samsung Galaxy S II a jobb?

Figyelt kérdés

Sony Xperia S: [link]

Samsung Galaxy S II: [link]

Vagy esetleg más?

2012. ápr. 1. 09:52
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Xperia S jobb , de drágább is.
2012. ápr. 1. 10:03
 2/22 anonim ***** válasza:
Xperia S.
2012. ápr. 1. 10:40
 3/22 anonim válasza:
Hiába most jelent meg a sony, így is olcsobb mint az s2. az xperia s a nagy felbontása miatt laggol rendesen, ez elég indok ellene.
2012. ápr. 1. 10:48
 4/22 anonim ***** válasza:
Miért akadna??? amúgy meg Sony és még olcsóbb is
2012. ápr. 1. 10:58
 5/22 anonim ***** válasza:
szerintem is sony. aki még nem használta soha, az ne mondja azt, hogy laggol...birom az ilyet, hogy csak tippszerűen valaki odaírja, közbe életében nem használt még olyat. egyébként meg a sony-s android sokkal jobban optimalizált, mint a samsung-é, tehát szerintem meg pont az s2 fog hamarabb laggolni, ha csak tippelgetünk.
2012. ápr. 1. 11:13
 6/22 anonim ***** válasza:
Én eddig htc sensation akartam venni de sony is mindig tetszet de azt hitem 140 körül lesz :D de így most ezt fogom venni :D
2012. ápr. 1. 11:22
 7/22 anonim válasza:
Képzeld használtam már xperia S-et. ilyet akartan venni, de mielött veszek, kipróbáltam és nagyon laggolt, amit egy ilyen hardveres gépnek egyáltalán nem szabadna. Ezért ilyen olcsó.
2012. ápr. 1. 13:23
 8/22 anonim ***** válasza:
110 ezer... az s2 se drágább sokkal.. én nekem még sose senki se mondta hogy akadna meg mondjuk kisebb "botrány " lett volna ha tényleg akad de eddig senki se szidta
2012. ápr. 1. 14:44
 9/22 anonim ***** válasza:

Sony Xperia S

Többet tud,jobb, olcsóbb,minőségibb.

Szerintem :)

2012. ápr. 1. 16:25
 10/22 anonim válasza:

Eddig az Galacy SII volt a legjobb a világon, de már Xperia S hatására 2. lett.

Xperia S-nek szebb a fotója és videója, hála a 12.1 megapixeles full HD sony exmor r és bravia engine-nek, és a processzora is elég nagy, és az Xperia S-nek az érintőkijelzője és a panelja jobb teljesítményt nyújt.

2012. ápr. 3. 21:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!