Samsung Galaxy S I9000 16GB vagy sony eriscson Xperia neo V?
Neo V. Am telenorba veszed? Mert akkor inkább Ray t vegyél.
Yupiter
én is a neo-t ajánlom mert az újabb teló és még jönnek rá majd frissítések többek között az android 4.0 is.
a sima neo és a neo v között csak a kamerában van különbség, a sima neonak 8.1 mp Xmor R kamerája van a neo v-nek meg egy sima 5 mp-es kamerája. mind2 HD-ban rögzít, de a sima a sötétben jobb képeket csinál vaku nélkül, ennyi a különbség semmi más.
"sötétben jobb képeket csinál vaku nélkül"
ez nem igaz. kiprobáltam és nem működött. mobiltesztekben is írták. csak marketing fogásnak volt jó.
Yupiter
én is e között a két teló között filóztam,végül xperia neot vettem,nagyon örülök h ezt választottam!!
jobb a kamerája,van vakuja,jobb felbontás,sokkal jobb kezelni,és lesz rá android 4!!a galaxy s re nem lesz már semmilyen frissítés,és a super amoled kijelző baromira pixeles,egyedül a videókari jobb benne egy kicsivel,de nem számottevő
minden másban a neo jobb,ilyet vegyél!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!