Nokia lumia 800 vagy iphone 4 8gb?
10>szerintem feleslegesen gyozkodjuk egymast...
:)
per pillanat 9 telefon van itthon(bb8520,bb9000,bb9900,i3gs16gb,i4g16gb,nokia8850,nokia e90,motor defy+,motor v3)a kollegam lumiajat is en raktam ossze...
a bb magasan visz mindent...
hattertarnak barmi felismeri akar kabelen,akar bluetoothon,asztali mac,airbook,projektor,akarmi...sot,meg a kb 10 eves projektoros tvm is lekezeli,pedig az meg csak rs232es porton fogad...nem csak olvassa a doc,xls fileokat hanem szerkeszti is,a bis/bes gyors es ami a bb nagy elonye,hogy vedett,barmirol csacsoghatsz rajta,nem lehet se megnyitni az smseit,se lehallgatni...nem szed be virust es a 9900 mar fizetoeszkoz is...
csengohangnak barmilyen mp3at fogad,nem kell kivagdosni semmit meg trukkozni vele,mappabol jatsza le a zenet,nem kell csiribirizni lejatszasi listakkal...es ha rateszem a gepre,a wincommander nem torli le a z egesz kartyat,mint mondjuk az itunes egy tapasztalatlanabb felhasznalonal...
es a hagyomanyos qwertyje gyors es kellokepp erzekeny,nem kell ketbetunkent visszatorolni,mert(szelesebb ujjaknal)egyszerre ket karaktert viszel be...
de mint mondtam,izles kerdese,hasznald egeszseggel az almad...
csak epp tulertekelni vagy piedesztalra allitani nem kell...
12: ezekben jobb a 4-esnél: jelentősen gyorsabb (A5 dual proci, még gyorsabb grafikus vezérlő), van rajta Siri, antennagate megoldva, nincs külön GSM meg CDMA (itthon ez mondjuk nem téma), a home gombnál jobb a szigetelés, nem koszolódik be, amitől nem lehet dupla kattintani, 8MP kamera, videónál szoftveres képstabilizátor, az optika sokkal jobb, több fényt tud befogadni, 7Mbps helyett 14 a mobilnetes támogatása.
13: én csak jobbnak tartom és használhatóbbnak ha a tudása bőségét nézzük, de ennyi. Nem emelem piedesztálra, de szerintem te is ezt teszed a BB-vel :) (amiről most olvastam, hogy már Kanadában is nagyon sokat romlott a RIM helyzete)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!