Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia lumia 800 vagy iphone 4...

Nokia lumia 800 vagy iphone 4 8gb?

Figyelt kérdés
melyiket választanátok meyikkel lehet több mindent csinálni ?
2012. márc. 27. 19:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Iphone stabilabb mint a wp7 persze ha feltöröd ne csodálkozz ha akad... veszel 1 iphone 130ezerért mert aza legjobb meg stabil,gyors de akkor nem bírsz kb 10ezret kifizetni az alkalmazásokra inkább feltöröd amivel el veszti a stabilitását sőt méglassul is. Iphone minőségi telefon akinek nem jön be az android a legjobb választás a lumia meg 1 túlárazott telefon iphone drága mert Apple mindig is nagy név volt okostelefonoknál és az ios is 1 jó os a lumia meg miért is drága nokia eddig nem sok jó okostelefont adott ki a wp7 meg még nincs elterjedve.
2012. márc. 28. 14:43
 12/18 A kérdező kommentje:
annyi tényleg igaz hogy a háttértár meg ilyesmi tehát kell hozzá itunes a csengő hang nem olyan macerás de mégse könnyű a bluetooth manapság télleg nem számít semmit minek a gép ? ráteszem innen de lehet hogy akkor iphone 4s.et veszek 16gb.ba nem sima 4.et de a 4sbe mi annyira jó ? dupla magos proci ha jól tudom ?! 8mega kamera másról nem tudok valaki leírná :D? meg ugy hallom könnyeben törik mint a sima 4 ?! olyan mint a 3g meg a 3gs a gs nagyon könnyen össze tört nekem erősebben megnyomtam felűl és berepedt amikor vettem ki a zsebemből :S
2012. márc. 28. 14:48
 13/18 anonim ***** válasza:

10>szerintem feleslegesen gyozkodjuk egymast...

:)

per pillanat 9 telefon van itthon(bb8520,bb9000,bb9900,i3gs16gb,i4g16gb,nokia8850,nokia e90,motor defy+,motor v3)a kollegam lumiajat is en raktam ossze...

a bb magasan visz mindent...

hattertarnak barmi felismeri akar kabelen,akar bluetoothon,asztali mac,airbook,projektor,akarmi...sot,meg a kb 10 eves projektoros tvm is lekezeli,pedig az meg csak rs232es porton fogad...nem csak olvassa a doc,xls fileokat hanem szerkeszti is,a bis/bes gyors es ami a bb nagy elonye,hogy vedett,barmirol csacsoghatsz rajta,nem lehet se megnyitni az smseit,se lehallgatni...nem szed be virust es a 9900 mar fizetoeszkoz is...

csengohangnak barmilyen mp3at fogad,nem kell kivagdosni semmit meg trukkozni vele,mappabol jatsza le a zenet,nem kell csiribirizni lejatszasi listakkal...es ha rateszem a gepre,a wincommander nem torli le a z egesz kartyat,mint mondjuk az itunes egy tapasztalatlanabb felhasznalonal...

es a hagyomanyos qwertyje gyors es kellokepp erzekeny,nem kell ketbetunkent visszatorolni,mert(szelesebb ujjaknal)egyszerre ket karaktert viszel be...

de mint mondtam,izles kerdese,hasznald egeszseggel az almad...

csak epp tulertekelni vagy piedesztalra allitani nem kell...

2012. márc. 28. 17:25
 14/18 anonim ***** válasza:

12: ezekben jobb a 4-esnél: jelentősen gyorsabb (A5 dual proci, még gyorsabb grafikus vezérlő), van rajta Siri, antennagate megoldva, nincs külön GSM meg CDMA (itthon ez mondjuk nem téma), a home gombnál jobb a szigetelés, nem koszolódik be, amitől nem lehet dupla kattintani, 8MP kamera, videónál szoftveres képstabilizátor, az optika sokkal jobb, több fényt tud befogadni, 7Mbps helyett 14 a mobilnetes támogatása.

13: én csak jobbnak tartom és használhatóbbnak ha a tudása bőségét nézzük, de ennyi. Nem emelem piedesztálra, de szerintem te is ezt teszed a BB-vel :) (amiről most olvastam, hogy már Kanadában is nagyon sokat romlott a RIM helyzete)

2012. márc. 28. 21:12
 15/18 A kérdező kommentje:
hmm hát lehet akkor a 4s lesz ha ennyibe fejlődött :))köszönöm mindenkinek a segitséget :D!
2012. márc. 28. 22:59
 16/18 anonim ***** válasza:
11. az omnia7-esem is fel volt törve, és az nem akadt. persze nem kötelező feltörni, de valakinek ez is szempont, és abban pl a wp7 jobb. de amint mondtam, feltörés nélkül pont olyan stabil mind2.
2012. márc. 29. 08:16
 17/18 anonim ***** válasza:
Szerintem lumia 800 jobban megéri , bár nincs annyi alkalmazása , de érdekesebb és szebb . Az iphone val inkb. menőzni lehet.
2012. aug. 17. 20:17
 18/18 anonim ***** válasza:
miért lenne szebb? a kijelzője pl egyenesen trágya kategória. A fekete szebb, de nézd meg fehér háttérrel, i4 mellett vagy egyéb nem pentile mellett pl.
2012. aug. 18. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!