Milyen Samsung telefont ajánlotok?
Figyelt kérdés
max. 35000Ft2012. márc. 21. 18:03
21/24 A kérdező kommentje:
Az s5230 az egy nagy szar arra még egy rendes filmet se lehet rakni és azt nevezik starnak hát én azt egy nagy szarnak nevezném! Az újjab fajtája az már hagyján az már egy kicsit jobb de az se a legjobb mert az meg nem androidos hanem aszem a samsung által szabadalmaztatott oprendszer fut rajta, de nekem az se nagyon kéne max ha ingyen adnád mert egyáltalán nem tetszik egy star se mert olyan mint a téglaphone és úgy is nevezem!
2012. márc. 22. 15:10
22/24 anonim válasza:
Ja csak eddig folyton a se telójain rugóztál...
Látni nagyon jól, hogy neked is az a problémád, hogy ez a getzi se beleköpött a samsung levesébe az alsóbb kategóriàkban...
Ilyenkor milyen gyorsan elfelejtik egyesek a samsung korábbi xarjait. Pedig azok csúcstech alkatrészekből vannak...
23/24 anonim válasza:
Hát ha neked a alsó-középkategóriás samsungok 35ft árkategóriában szarok, a SE telói szarok és 35e-nél nem akarsz följebb menni akkor mondj legalább 1 samsung telót 35e-ért ami jó.
24/24 anonim válasza:
Sztem egy Wave Y az árkategóriájában nagyon jó telefon és bár már régi es elvault a Galaxy Mini azért még nem olyan rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!