Milyen Samsung telefont ajánlotok?

Lehet, hogy a csúcskategóriában a samsungnak van a legjobb telefonjai, csak épp a leggyengébbek is neki van...
A 35 környéki kategóriában... Ebben a kategóriában csak ilyenek vesznek samsungot, mint te, akik el vannak ájulva a note és társaitól, mert akkor az alsóbb kategóriás telók is jók...
Én nem vok elájulva a note-tól! Azért mondom hogy semmi pénzért nem kellene! Meg azért kérdeztem 35000ft-ig mert most éppen annyi money-m van!
Nekem nem kell olyan 100.000Ft-os telefon ami már majdnem hogy még beszélni is tud hanem nekem csak egy olyan kell amin megy egy pár játék és tok rajta netezni ennyi nekem nem kell más! De az az egyetlen telefon ami nem kell az az SE! Mert nem szeretem a kukázott telefonokat!!!

Egy az hogy nekem a galaxy mini az nem kell mert az alapból szar!
A kukázott az azt jelenti hogy Greenheart-os ami azt jelenti hogy újrahasznosított alkatrészekből van ami azt jelenti hogy van benne még lehet hogy szar is! Ezért kukázott az egész!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Van fogalmad arról, hogy mi az az újrahasznosítás? Mert ha szted szar is van benne akkor nem hiszem. De nehogy azt hidd, hogy a Samsung kristálytiszta műanyagból gyártja a telefonjait. Állítom neked, hogy a szaros greenheart jobb minőségű mint a Samsungjaid.
35 ezer Forint: neked a galaxy mini nem jó, SE nem kell. Akkor mégis milyet akarsz venni? Lg Optimus One, HTC Wildfire S? Telenor Onetouch, Huawei Y200? Csak szólok, hogy ezekben kivétel nélkül armv6 proci van, kivéve a Huawei y200 asszem abban már armv7 utasításkészletű van.
SE Lww (és az összes SE) ezeket megeszi reggelire, kijelző/anyaghasználat/minőség/szoftver/támogatottság/kamera/kijelző terén mindenkit kenterbe ver.
Hát gratulálok, látom te is és a sógorod is segghülyék vagytok telefon téren, vegyél nokia 3210-et.

Én azt csak hülyeségből mondtam hogy szar is van benn!
De én azt tudom hogy a samsungba is van újrahasznosított cucc de se az az egész telefont abból gyártja! És a tesómnak is van a se spiro és az is két hét utána bedöglött kicserélték neki egy újra és az is bedöglött és nem csinál rajta semmi nem netezik meg semmi hanem csak telefonál meg sms-est ír.

Én erre csak azt tudom mondani, hogy amióta a se jobb telefonokat mer gyártani, mint a hőn imádott galaxy az isten az alsóbb kategóriákban, azóta mindenki csak az nézi min lehet rugózni...
S5230...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!