Ti milyen okostelefont vennétek?
Van egy Samsung S5230-as telom,amit a párom megvesz tőlem 9000ft-ért! Tennék hozzá még pár ezret..és szeretnék venni 1 másik okostelot!
Pl vaterán kinéztem használtan egy Nokia X3-02-es telot,érintős és gombos egyben! Max 15000ft-ot tudok kiadni most telora!Ti milyet vennétek? Nokia/Samsung/SonyE
szeretnék venni 1 másik
okostelot!
Másikat? Az s5230 nem is volt okostelefon.
vaterán kinéztem használtan egy
Nokia X3-02-es telot,
Az x3-02-es se okostelefon.
Ha tényleg okostelefont akarsz akkor inkább x8, x10 mini, x10 mini pro, Galaxy spica, galaxis mini, Telenor one touch, talán valami windows mobile-os telót is találsz ennyiért.
1) 15000-ért nem kapsz normális okostelót, használtam sem
2) ha olcsón akarsz jó és jó minőségű telefont, akkor valóban Nokia, ahogy előttem mondták.
S5230 is jóvolt, csak meguntam és barátomnak ilyen kell mintez! 12000ft-ért láttam vaterán Nokia X3-02-őt...!
Sonykat annyira nem imserem, nem volt még olyan telom!De az ilyen mini pro-k,X10 nem tetszenek:S Minden ismerösömnek ilyenjük van:S
36.000... :D
Egyébként vegyél Telenor One Touch t. Az a Telenornál Alaptarifa1 csomagba (havi 1500Ft ot lebeszélhetsz) 5-10.000 Ft. És ez okostelefon.
Yupiter
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!