Melyik okostelefont vennétek meg?
Figyelt kérdés
Motorola ATRIX
LG Optimus 3D
Sony Ericsson Arc
sony Ericsson play
fő szempont hogy gyors legyen,jó képeket csináljon stb.
ezek közül melyik a legjobb?
előre is köszi :)
2011. aug. 2. 20:56
1/8 anonim válasza:
samsung galaxy s2!
kb ugyanilyen árban van mint ezek és a legjobb telefon a világon!!!
2/8 anonim válasza:
Tökéletesen egyetértek az elsővel! S2, a piac jelenlegi legjobb telefonja. Ezek közül a 3D-t.
3/8 A kérdező kommentje:
igen az s2-ön is gondolkoztam de sokat olvastam ilyen oldalakon hogy a naptár használatánál lassu,melegszik nagyon,lefagy néha,meg hogy nem is annyival gyorsabb mint például a sony. meg hogy sokszor besárgul a kijelző,meg hogy állítólag már annyira szines a kijelző annyira élénken mutatja hogy a narancssárgát pirossan mutatja de ha ezek nem igazak akkor azt választom vagy a sony arcot :D
2011. aug. 2. 21:54
5/8 anonim válasza:
Ezek közül Arc szerintem de az S2 jobb nála.
6/8 anonim válasza:
ez hülyeség amit írtál!
esetleg ez azoknál fordult elő ami még nem végleges verzió volt!
a kijelzője tökéletes Samoled+ a világ legjobb kijelzője!
7/8 A kérdező kommentje:
lehet hogy nem végleges volt nála vagy csak iphone fan volt :D iphone 4-et azért nem akartam mert nem szeretnék szarakodni azzal hogy i-tunes-ra rárakni a zenét és csak utána a mobilra mert csak így lehet. vagy simán is lehet?
2011. aug. 2. 22:38
8/8 anonim válasza:
ja mert az apple nem enged csak úgy rárakni dolgokat hogy USB azt ennyi!
androidnál lehet SD kártyát belerakni meg simán USB keresztül rárakni cuccost!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!