Melyik okostelefont vennétek meg ezek közül? (lent több infó)
ezek közül szeretnék választani de nem tudom melyik legyen
samsung galaxy s2
sony ericsson arc
iphone 4
szerintetek érdemes 2 magosat venni vagy elég az 1. Annyival gyorsabb lehet vagy nem?
szerintetek melyiket érdemes megvenni?
mindegyikben megfogott valami
az sgs2-ben:nagy a kijelzője és maga a telefon is nagy stb.
a sony-ban:a kijelző hogy nagy meg hogy sony bravia kijelző nem akad meg se fagy a böngésző gyors stb.
az iphone4:a külseje,kijelző élessége,meg hogy az operációs rendszer nem fagy le mert más készülékhez nem kell 'formázni' stb.
melyiket vennétek meg ?
előre is köszi
én a samsung s2-t venném meg mert szép a super amoled plus kijelzője igaz csak 480x800 az iphone-nak kicsit nagyobb, de a kijelzője szerintem a samsungnak jobb. az arc-ba ha jól tudom nem 2 magos processzor van hanem csak egy. De itt is azt mondom, hogy a samsungnak még ennél is szebb a kijelzője. Én 2 magosat vennék. A böngészésben lehet meglátni a teljesítmény, hogy nem akad meg. Igaz az s2-ben a naptár lapozás akadozva megy, de ezt senki nem tudja miért. Ez annyira nem is lényeges, minden más tökéletesen megy.
Mondjuk nem tudom neked melyik op jön be mert ha az android akkor s2 ha iOS akkor iphone. Én s2-t vennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!