Samsung Galaxy Note jó telefon-e?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok róla megéri megvenni ????2012. márc. 17. 21:03
21/25 anonim válasza:
Vedd meg mert mindenképp megéri ,főleg ha nem szeretnél töketlenkedni a 3 colos kis "vackokon"
22/25 anonim válasza:
Miért, a 3 coll és az 5.3 között nincs is más kijelzőméret?
23/25 anonim válasza:
Mondjuk volt szerencsém a napokban kipróbálni...
Nem véletlenül szokták mondani, hogy túl nagy telefonnak.
Egyszerűen baromi kényelmetlen.
De ezt majd eldönti a kérdező, de én inkább azt javaslom neki, hogy először próbálja ki, ha teheti.
24/25 A kérdező kommentje:
Megvettem és nekem tökéletesen megfelel nem annyira nagy és pont belefér a zsebembe köszi mindenkinek a válaszokat és igaz hogy 3.5 Col az semmi mert a boltba ahol vettem kipróbáltam Iphone 4 s set és nem jön be
2012. márc. 25. 12:53
25/25 liuja.4 válasza:
Szia! Én pont most akarok venni egy Note-ot. Neked meg van még? Mit gondolsz róla így majdnem egy év után.Milyen telefonnak véled? Köszönöm válaszod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!