Samsung Galaxy Note jó telefon-e?
130.000-et költeni telóra ritka nagy baromság,főleg,hogy ez manapság úgy van,mint a számítógép,tehát minden évben van új,és hamar avul a cucc.
Nem tudjuk rólad,hány éves vagy,lehet,hogy egy menő cég ügyvezető igazgatója vagy,nettó 400.000 Ft-os fizetéssel,Audi A6-os cégautóval,aki tárgyalásokra,értekezletekre jár,titkárnője van,és esetleg költségtakarékosság jegyében a hosszútávra akar modern,mindenttudó okosmobilt venni,olyant ami esetleg megspórolja a titkárnő költségét is,én mégis úgy veszem ki az írásodból,hogy -meg ne sértődj,nem sértésnek szánom- egy egyszerü 15-16 éves gyerek lehetsz.Namármost,az érintőképernyős telók mind ratyik,hamar elromlik bennük a tapipad,a tapis képernyő,és csak a baj van velük.
Mindemellett,ha nem aknázod ki maradéktalanul az összes funkcióját,akkor totál felesleges 130.000 forintot kiadni pár olyan funkcióért,amit egy drágább nem okostelefon is tud,cirka 40.000-ért.(bluetooth,wifi,GPRS,kies, meg hasonló,ma már alapnak számító "extrák").
Igen, persze, nem 2 mp alatt tölt be egy programot, hanem 10mp alatt.
Miért, mégis mire használod a telefonod?
Játék? Ps vita
Telefonálás? Nemhogy egy 40 ezres, még egy 4 ezres telefonnal is lehet
Zenehallgatás? mp4 lejátszó
Internetezés? 40 ezres telefonon is lehet.
Sőt, a 40-50 ezresen ezek mindegyikét tudod.
Várom az érveidet a többszázezres telefonok mellett, amellett, hogy ,,ritka hülye vagyok" és hogy tudsz villogni a haverjaidnak hogy micsoda menő processzora meg stb-je van....
Hát én is pont a baxott nagy mérete miatt gondolkodnék el rajta...
Inkább vennék egy galaxy s2-t vagy egy xperia s-t, mint ezt.
Látszik, hogy nem nyomkodtál még 1 csúcskészüléket..
Sokkal másabb, ha ki is próbálod őket. Hiába lehet játszani 1 50k-s telón, ha szaggat rajta, stb. Tudod, csak bele kell gondolni, hogy a telefonok is fejlődnek. Ugyebár, akkor a játékok is fognak, s a végén el lesznek felejtve az 1 magos gépek. Minek vegyek 5012312 készüléket, ha tudok venni 1 okostelefont, melyben megtalálom ugyanazt? Igen, lehet 40k-s telefonon is netezni. 3"-on.. Nagyon jó.. Próbáld ki a Note kijelzőjét, meg pl az Xperia Mini-ét.. Van különbség, nem?
130e-s készüléken mindenben jobb élményed van, mint 1 40-50e-s készüléknél. Van, aki ezt nem használja ki, de az azért van, mert kulák, és nemtudja hovatenni a pénzét.. Nah, az ilyenek almát használnak..
Nekem is S2-m van, és képzeld, ha megszokod a gyorsaságot, akkor arról nehéz lemondani. Előtte 1 huawei-m volt, s utána megváltás volt az S2..
Akkor vegyed csak nyugodtan a 150 ezres telefonokat, legyen csak jobb a kis lelkednek, aztán majd amikor kikerülsz a szülői fészekből nehogy pofáraesés legyen a vége.
Nem fogok veled leállni vitatkozni, de jobban jársz ha 3 évre előre megveszed a kondibérletet abból a pénzből.
Személyeskedj is, persze. Ha érdekel a dolog, 26 éves vagyok, nettó 160 ezret keresek egy hónapban, a saját erőmből. Elvégeztem az egyetemet, és a keresetem ennél már csak magasabb lesz a bérem.
Egyébként is, mi közöd van mások pénzügyi helyzetéhez?
Nyomassad csak a csóró szöveget hülyegyerek. Remélem anyucitól holnap kapsz egy új laptopot.
"Hiába lehet játszani 1 50k-s telón, ha szaggat rajta, stb."
Szaggat a tököm, pl. a 60000-es xperia ray-en.
Hiába csak 1 magos a proci, sokkal jobban muzsikál, mint az s2. Főleg azért, mert az android 2.3 ami az s2-n van még nem is támogatja rendesen a dual-core-t.
Mire kijön az ics rá, addigra 100 alatt lehet kapni sony 2 magos telókat, pl. xperia p vagy xperia u.
Ráadásul hamarosan jön a sola.
Addig meg a samsung az alsóbb kategóriákban még mindig 1 magos armv6 elavult technológiákkal "nyomul".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!