Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy Note jó telefon-e?

Samsung Galaxy Note jó telefon-e?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok róla megéri megvenni ????

2012. márc. 17. 21:03
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
58%

130.000-et költeni telóra ritka nagy baromság,főleg,hogy ez manapság úgy van,mint a számítógép,tehát minden évben van új,és hamar avul a cucc.

Nem tudjuk rólad,hány éves vagy,lehet,hogy egy menő cég ügyvezető igazgatója vagy,nettó 400.000 Ft-os fizetéssel,Audi A6-os cégautóval,aki tárgyalásokra,értekezletekre jár,titkárnője van,és esetleg költségtakarékosság jegyében a hosszútávra akar modern,mindenttudó okosmobilt venni,olyant ami esetleg megspórolja a titkárnő költségét is,én mégis úgy veszem ki az írásodból,hogy -meg ne sértődj,nem sértésnek szánom- egy egyszerü 15-16 éves gyerek lehetsz.Namármost,az érintőképernyős telók mind ratyik,hamar elromlik bennük a tapipad,a tapis képernyő,és csak a baj van velük.

Mindemellett,ha nem aknázod ki maradéktalanul az összes funkcióját,akkor totál felesleges 130.000 forintot kiadni pár olyan funkcióért,amit egy drágább nem okostelefon is tud,cirka 40.000-ért.(bluetooth,wifi,GPRS,kies, meg hasonló,ma már alapnak számító "extrák").

2012. márc. 17. 21:29
 2/25 anonim ***** válasza:
0%
Te ritka nagy hüly3 vagy első válaszoló. Az hogy évente másik telefon jön ki az egy dolog. Még szép, hogy vannak újítások. Az meg, hogy egy 40ezres telefon ugyanazt tudja :DDDDDDDDDDDDDDDDD egy 40ezres teló a note-hoz képest egy rakás sz4r kb. Az egyetlen dolog ami miatt én elgondolkodnék, hogy megvegyem-e az az, hogy nagy. Asszem 5,3", ami azért már elég nagy gép. SGS2-m van, ez még méretre pont elmegy, nemtom, hogy egy nagyobbal elboldogulnék-e.
2012. márc. 17. 21:34
 3/25 anonim ***** válasza:

Igen, persze, nem 2 mp alatt tölt be egy programot, hanem 10mp alatt.

Miért, mégis mire használod a telefonod?

Játék? Ps vita

Telefonálás? Nemhogy egy 40 ezres, még egy 4 ezres telefonnal is lehet

Zenehallgatás? mp4 lejátszó

Internetezés? 40 ezres telefonon is lehet.

Sőt, a 40-50 ezresen ezek mindegyikét tudod.

Várom az érveidet a többszázezres telefonok mellett, amellett, hogy ,,ritka hülye vagyok" és hogy tudsz villogni a haverjaidnak hogy micsoda menő processzora meg stb-je van....

2012. márc. 17. 21:39
 4/25 anonim ***** válasza:

Hát én is pont a baxott nagy mérete miatt gondolkodnék el rajta...

Inkább vennék egy galaxy s2-t vagy egy xperia s-t, mint ezt.

2012. márc. 17. 21:41
 5/25 anonim ***** válasza:
De én igazából nem venném egyiket se, olcsón sony live, drágábban xperia ray vagy neo vagy play, vagy arc s.
2012. márc. 17. 21:43
 6/25 anonim ***** válasza:
50%
Most ezt te komolyan gondolod, hogy alternatívákat hozol fel? Kezdjük ott, hogy kinek mi. Speciel én kidobnám az ablakon a telót, ha vmit 10 mp alatt töltene be, de még ha 2 mp alatt is. De ez csak egy dolog. Nagyon sok ismerősömnek van ilyen 40e ft kategóriájú okosteló, amit a hidegbe kikapcsol, lefagy, elromlik rövid időn belül és ezeket nem csak úgy mondom, hanem tapasztalat. Érdekes, az enyémnek az égvilágon semmi baja nincs már több hónap óta. Én pl sokat nézek rajta filmet meg iesmi buszon, hát egy 40ezres telón kb a kockáktól nem is látnám. Másfelől, te lehet, hogy azon a szinten vagy, hogy azzal akarsz feszíteni, hogy proci meg minden csak nem teheted meg. Tipikusan az vagy, aki ócsárolja a drága telókat( persze mást is), mert nem veheti meg. Én se fikázom a ferrarit, mert nem vehetek, csak azért mert fölösleges:)
2012. márc. 17. 21:43
 7/25 anonim ***** válasza:

Látszik, hogy nem nyomkodtál még 1 csúcskészüléket..

Sokkal másabb, ha ki is próbálod őket. Hiába lehet játszani 1 50k-s telón, ha szaggat rajta, stb. Tudod, csak bele kell gondolni, hogy a telefonok is fejlődnek. Ugyebár, akkor a játékok is fognak, s a végén el lesznek felejtve az 1 magos gépek. Minek vegyek 5012312 készüléket, ha tudok venni 1 okostelefont, melyben megtalálom ugyanazt? Igen, lehet 40k-s telefonon is netezni. 3"-on.. Nagyon jó.. Próbáld ki a Note kijelzőjét, meg pl az Xperia Mini-ét.. Van különbség, nem?

130e-s készüléken mindenben jobb élményed van, mint 1 40-50e-s készüléknél. Van, aki ezt nem használja ki, de az azért van, mert kulák, és nemtudja hovatenni a pénzét.. Nah, az ilyenek almát használnak..

Nekem is S2-m van, és képzeld, ha megszokod a gyorsaságot, akkor arról nehéz lemondani. Előtte 1 huawei-m volt, s utána megváltás volt az S2..

2012. márc. 17. 21:48
 8/25 anonim ***** válasza:

Akkor vegyed csak nyugodtan a 150 ezres telefonokat, legyen csak jobb a kis lelkednek, aztán majd amikor kikerülsz a szülői fészekből nehogy pofáraesés legyen a vége.

Nem fogok veled leállni vitatkozni, de jobban jársz ha 3 évre előre megveszed a kondibérletet abból a pénzből.

Személyeskedj is, persze. Ha érdekel a dolog, 26 éves vagyok, nettó 160 ezret keresek egy hónapban, a saját erőmből. Elvégeztem az egyetemet, és a keresetem ennél már csak magasabb lesz a bérem.

Egyébként is, mi közöd van mások pénzügyi helyzetéhez?

Nyomassad csak a csóró szöveget hülyegyerek. Remélem anyucitól holnap kapsz egy új laptopot.

2012. márc. 17. 21:51
 9/25 anonim ***** válasza:
A fentebbi írásom természetesen az 54%-nak szólt.
2012. márc. 17. 21:52
 10/25 anonim ***** válasza:

"Hiába lehet játszani 1 50k-s telón, ha szaggat rajta, stb."

Szaggat a tököm, pl. a 60000-es xperia ray-en.

Hiába csak 1 magos a proci, sokkal jobban muzsikál, mint az s2. Főleg azért, mert az android 2.3 ami az s2-n van még nem is támogatja rendesen a dual-core-t.

Mire kijön az ics rá, addigra 100 alatt lehet kapni sony 2 magos telókat, pl. xperia p vagy xperia u.

Ráadásul hamarosan jön a sola.

Addig meg a samsung az alsóbb kategóriákban még mindig 1 magos armv6 elavult technológiákkal "nyomul".

2012. márc. 17. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!