Milyen telefont vegyek 45000 Ft környékén?
Hamarosan lesz 40-45 ezer Forintom telefonra és az érdekelne, hogy melyik telefonnak legjobb az ár/érték aránya ebben a kategóriában. Használt telefonok között szoktam nézelődni.
Ami fontos: jó kamera, GPS, WiFi, led fény zseblámpának.
Én eddig Motorola Defyt találtam megfelelőnek, de hátha van jobb.
A válaszokat előre is köszönöm, további szép estét!
Szerintem: Láttam a ZTE skatet, és a Sony-Ericsson Xperia Mini Prot, a ZTEnek 3,5es WVGA kijelzője van ezzel ki is merül az előnye.
Az utóbbinak olyan 1centivel (fél collal) kisebb a kijelzője, de sokkal szebb kontrasztosabb képe van jobban lehet látni napon is(mobil bravia), sokkal gyorsabb (cpu: skate: 600mhz arm v6 minipro: 1ghz arm v7), a zte skate 3megapixeles kamerája helyett a mini pronak 5 megapixeles kamerája van vakuval, és a fizikai billentyűzet nagyon jól jön gépelésnél és playstation1 emulátornál, és nagyon minőségi az összeszerelés, a kijelzőüveg is "keményebb" nem olyan "műanyagos" mint a ZTEnek, ja és miniprora lesz hivatalos android 4, míg a zte ... a minimálisan ajánlott gépigény alatt van.
Utolsó előtti: Te a BLADE-ről beszélsz, nem a Skate-ről, bár sokat ne mnyom a latban, hardveresen erősebb, de a kijelző mérete botrányosan kicsi..nekem legalábbis.
Jolinar: Így visszatérve az androidra wp7 után...gondolkoztam én is, hogy defy, vagy desire legyen, de mégis a desire mellett maradtam.Ez egy régi álom volt, beteljesült, most örülök neki, mint majom a farkának, és ez az első olyan telefonom, amit baromi kényelmes kézben tartanom, és ergonómiailag is megfelel, és méretben is.Bár ízlések és pofonok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!