Milyen telefont vegyek 45000 Ft környékén?
Hamarosan lesz 40-45 ezer Forintom telefonra és az érdekelne, hogy melyik telefonnak legjobb az ár/érték aránya ebben a kategóriában. Használt telefonok között szoktam nézelődni.
Ami fontos: jó kamera, GPS, WiFi, led fény zseblámpának.
Én eddig Motorola Defyt találtam megfelelőnek, de hátha van jobb.
A válaszokat előre is köszönöm, további szép estét!
Igaz, elnézést, azt elnéztem.
Nos, szerintem ha szerencséd van, akkor ki tudsz fogni egy jó állapotú HTC Desire-t, ami ha tényleg nem agyonkarcolt, és nem áll fent a lehetősége a letiltásnak, akkor 50.000 Ft körül rendkívül jó vétel!
Vagy van a rögösebb és hosszabb út, ami leginkább haladóknak ajánlott. Ezek a hibás telefonok. Itt már könnyű jó telefonokat kifogni olcsón, például iPhone-t. Itt leginkább kijelzőproblémás készüléket kell nézni, és ha van türelmed, akkor gyűjtesz majd még egy kicsit, veszel egy jó kijelzőt, kicseréled (vagy kicserélteted) és máris megvan a csúcskészüléked.
Rendben, még gondolkozom majd, köszönöm a válaszokat!
Amúgy Defyról mit gondoltok?
Desire RunnyRom v5.5-> android 2.3.5 és Sense 3.5 :D A legjobb, igaz, én egy Omnia7-ért cseréltem, de ez most nem lényeg.
A Defynél tuti jobb a Desire, bár a jó kamera még mindig messze nem a htc védjegye.
Ha használtakat nézel, akkor 45 környékén tényleg érdemes megpróbálni egy Desire-t, vagy egy Defy-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!