Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont vegyek 45000...

Milyen telefont vegyek 45000 Ft környékén?

Figyelt kérdés

Hamarosan lesz 40-45 ezer Forintom telefonra és az érdekelne, hogy melyik telefonnak legjobb az ár/érték aránya ebben a kategóriában. Használt telefonok között szoktam nézelődni.

Ami fontos: jó kamera, GPS, WiFi, led fény zseblámpának.

Én eddig Motorola Defyt találtam megfelelőnek, de hátha van jobb.

A válaszokat előre is köszönöm, további szép estét!

2012. márc. 13. 18:26
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Írtam is a kérdésem alá, hogy "Használt telefonok között szoktam nézelődni." :)
2012. márc. 13. 20:13
 12/25 anonim ***** válasza:

Igaz, elnézést, azt elnéztem.

Nos, szerintem ha szerencséd van, akkor ki tudsz fogni egy jó állapotú HTC Desire-t, ami ha tényleg nem agyonkarcolt, és nem áll fent a lehetősége a letiltásnak, akkor 50.000 Ft körül rendkívül jó vétel!

Vagy van a rögösebb és hosszabb út, ami leginkább haladóknak ajánlott. Ezek a hibás telefonok. Itt már könnyű jó telefonokat kifogni olcsón, például iPhone-t. Itt leginkább kijelzőproblémás készüléket kell nézni, és ha van türelmed, akkor gyűjtesz majd még egy kicsit, veszel egy jó kijelzőt, kicseréled (vagy kicserélteted) és máris megvan a csúcskészüléked.

2012. márc. 13. 20:21
 13/25 A kérdező kommentje:

Rendben, még gondolkozom majd, köszönöm a válaszokat!

Amúgy Defyról mit gondoltok?

2012. márc. 13. 20:26
 14/25 anonim ***** válasza:
Nem rossz, de ha van még egy kis tőkéd, és mindenképpen ennél szeretnél maradni, akkor a Defy+ talán jobban megéri.
2012. márc. 13. 20:35
 15/25 A kérdező kommentje:
És a Defy a Desire-rel összehasonlítva? Vagy Defy +-szal?
2012. márc. 13. 20:40
 16/25 anonim ***** válasza:
nekem Desire van 45ért sikerült hozzájutnom elég jó állapotú minden tartozékkal és még garis. Nagyon jó telefon nagyon szeretem defyvel nem tudom összehasonlítani de Defy-t veri tapasztalatból mondom. főleg egy jó kis főzött rommal :)
2012. márc. 13. 21:33
 17/25 anonim ***** válasza:
# defy+al nem tudom összehasonlítani :)
2012. márc. 13. 21:34
 18/25 anonim ***** válasza:
Defy+ is megéri, sőt az azért jobb, mint az elődje. Véleményem szerint ez viszont a desire-t veri, de egyik sem rossz. ip67, zseblámpa, wifi, gps, jó kis kamera szerintem az, amit te szeretnél elég jó. ja és 3,7es kijelző szép nagy :)
2012. márc. 31. 10:58
 19/25 anonim ***** válasza:

Desire RunnyRom v5.5-> android 2.3.5 és Sense 3.5 :D A legjobb, igaz, én egy Omnia7-ért cseréltem, de ez most nem lényeg.

A Defynél tuti jobb a Desire, bár a jó kamera még mindig messze nem a htc védjegye.

Ha használtakat nézel, akkor 45 környékén tényleg érdemes megpróbálni egy Desire-t, vagy egy Defy-t.

2012. ápr. 8. 17:02
 20/25 anonim ***** válasza:
A defy+ még mindig 50, és fölötte van használtan is.
2012. ápr. 8. 17:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!