Milyen telefont vennél 50000 +- környékén? (többi lent)
Ami nekem kéne benne:
érintőkijelző (jobb fajta)
wifi
gps
qwerty nem ártana
3 MP vagy jobb kamera
bővíthető memória
viszonylag jónak mondható (nem kell a legjobb) hangminőség
stabil bluetooth (pl nem szakad meg 99%-os átvitelnél)
Összességében jól összerakott, strapabíró, igényes középkategóriás telót keresek.
Legjobb lenne feltöltőkártyás, vagy nem díjcsomagköteles előfizetés, 50000 környéki összeget szánnék rá, persze csúszhatunk felfelé 70 környékéig (max koplalok pár hétig :P)
Amivel eddig szemeztem: SE X10 pro
LG Optimus
130 ezer a galaxy s..
Annyiért veszek egy LG optimust+ egy számítógépet.
Nokia 5800?
Nem csúcskategóriás telót keresek - ha az kéne, már rég beruháztam volna egy HTC-re vagy egy Nokia N8-ra, de arra sajnos nincs pénzem. A Samsungért nem három hétig, hanem legalább három hónapig kéne koplalnom :D
Eddig szinte csak Nokiám volt, bajom nem volt velük, de szeretnék kifelé ismerkedni... :)
Köszi az eddigi válaszokat.
Köszi a válaszokat! Időközben ösztöndíj és társai kerültek a láthatárra, azzal és pár hetes koplalással kiegészítve meglesz az áhított Nokia N8, amit eredetileg szerettem volna (úgy voltam vele, hogyha nem az, akkor már ne Nokia, de maradunk a kaptafánál :D).
Ha később mégis felmerülne a gond, kiemelem a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!