Mobilok közül melyik bírja sokáig? Többi lent
Samsung-ban miért bizol meg pl. s5230 és hasonló társai után?
A új sony-k nagyon is jók...
Az Xperia Mini talán nem tartozik közéjük..
1x leesett a betonra, és azóta magától rezeg elég sűrűn, meg behülyül az érintőkijelző.
S2-mre véletlen rákönyököltem, s vmi recsegett is, de semmi baja, leesett már a földre jópárszor, s túlélte.. Qwerty-s nokiának hamar behalt a kijelzője, viszont más baja nem lett másfél éven keresztül.
Bár ezek csak pár példák, talán nem is érnek semmit. Sony az csak jó ár/értékű készülékeket gyárt, viszont ezek után lemondtam a Sonykról.. Samsung idáig a top készülék számomra..
Igen, S5230.. mikor is volt? Nem mostanában.. Azok is inkább strapa telefonok. Az ütést az is bírta.. Talán a Samsung akkor a TW-t akarta nagyon, mert nem volt még Android, vagy nem álltak rá még.. Viszont most milyen készülékeik vannak..
régi SE és Nokia
nekem xperia mini prom van igaz nem dobálom a földhöz én vigyázokrá de eddig jól bírja!
#8as vagyok
nagyon régen mikor nem vigyáztam a telefomra akkor volt egy SE k550i telefonom az úszott is,repült is zuhant is mindent túlélt
hát az, hogy leejtesz valamit a betonra (xperia mini) vagy rákönyökölsz valamire az azért kissé más erőhatás.
Láttam én már motorola defy-t, leejtették a megállóban az aszfaltra és kikapcsolt neki. Utána meg ott szentségelt mindenki előtt, mert nem tudta bekapcsolni...
Pedig az kimondottan strapabíró.
Itt a gyakorin is találhatsz jópár kérdést leejtett telókkal kapcsolatban, összességében semmivel nem fogsz több se-t találni, mint bármilyen más gyártóét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!