Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nekem egy Nokia c5-03-as...

Bogi9595 kérdése:

Nekem egy Nokia c5-03-as telefonom van, és az a problémám vele, hogy csak négyet csöng és utána kisípol. Nem tudnak sokáig hívni csak 10 másodpercig utána bekapcsol a hangposta és hogy kell átállítani?

Figyelt kérdés

2012. jan. 27. 19:34
 1/2 anonim válasza:
Jah.Nekem is ezelott ilyen telefonom volt, es meg kell mondjam hogy nem epp a legjobb valasztas.Az erintokeprnyoje is nagyon szar, es az internet is nagyon rosszul megy rajta.Szoval inkabb add el es vegyel egy ujabbat mert csak baj van vele, en is ezt tettem!
2012. jan. 27. 21:21
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem szar telefon, csak régi lejárt lemez.

Nemtudom milyen szolgáltatónál van a telefonod, de szerintem a hangpostát kapcsold ki (felhivod ügyfélszolgálatot ingyen).

Vagy próbálj betenni másik csengöhangot.

Nekem 5230 van (szoftver ugyanaz) nekem nem volt ilyen gondom. Igaz c5 1 éve jött ki, de ezért irtam azt, h lejárt lemez, mert azt tudja, mint a 4 éve megjelent elsö érintös 5800.

Szval hangpostát kapcsold ki, esetleg az üzemmódot (profilok) váltogasd/változtasd. Remélem segitettem. Üdv!

2012. jan. 27. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!