Sony Xperia S vagy iPhone 4s? érveket is pls.
Figyelt kérdés
2012. márc. 10. 23:14
11/15 anonim válasza:
én meg inkább a 3.5 nézem nem azta bunkó 4.3 vagy amik mostanába jönnek 4.7 :D amúgy még jó hogy a droid az első mivel 20ezertől 160 ezerig vannak androidos telefonok Ios meg csak az Iphone on van ráadásul ha vki nem szereti az iphone ( de mondjuk az ios bejön ) akkor se tudna mást venni.. Androidból se lenne ennyi eladva ha mondjuk csak 1 telefonon lenne android
12/15 bp1985 válasza:
Na látod, pont ez az, hogy nincs választék. Magyarán nem tudnak kreatívak lenni, hogy minden célcsoportot megfogjanak, és elsők legyenek. A bunkó 43,3-ra pedig annyit, hogy nem fogom a szemem kifolyatni a kicsi kijelzővel, illetve nekem gps is a telefon, tehát ott sem mindegy, hogy mekkorát nézek.
13/15 anonim válasza:
na mondjátok meg köcsögök miért jobb az iphone?
kisebb,rosszabb kijelző,rosszabb kamera,korlátolt kényes unalmas DRÁGA szar,rondább,törékenyebb,drágább,gyengébb,drágább,nem stabilabb,sőt több a rendszerösszeomlás mint droidból,akad fagy,ja és az apple a nagy prémiummárka,meg ultusztárgy mikor nem tudom hány gyártó terméke(sony kijelző,samsung processzor,lg akksi....hmmm tényleg jobb
15/15 A kérdező kommentje:
lg kijelzo , amugy meg ha nem telik rá attol még nem kell fikázni te rőzsebajszú kisköcsög.
2012. júl. 6. 13:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!